EKONOMİ

DENİZLİ’DE 35 YILLIK FİRMA SEKTÖR DEĞİŞTİRDİ

DENİZLİ’DE 35 YILLIK FİRMA SEKTÖR DEĞİŞTİRDİ
Kentte mermer ve doğaltaş sektöründe 35 yıldır hizmet veren Eyüpoğlu Mermer, faaliyetlerini sonlandırdı. Firma sektör değiştirdi.

Denizli’de doğaltaş ve mermer sektörünün önemli kuruluşlarından biri olan EYMER, Eyüpoğlu Mermer, sektördeki faaliyetlerini sonlandırdı. Firma son üretimini de gerçekleştirerek mermer fabrikasını kapattı. Firmanın sektör değiştirdiği ve artık gıda sektöründe faaliyetlerini sürdüreceği öğrenildi. Eyüpoğlu Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Eyüpoğlu konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Eyüpoğlu “An itibarıyla fabrikamızda son üretim bitmiş olup rabbim yeni yatırımımızda hayırlar vesile etsin. 35 sene içerisinde bizimle beraber çalışan tüm personellerimizden Allah razı olsun, Eyüpoğlu Mermer’e bu güne kadar katkı sağlayan müşterilerimize, bizimle çalışan tüm tedarikçilerimize selam olsun. Bizden yanı ola ki hakkımız var ise tüm hakkımız helal olsun. Bizde ola ki hakkı olan varsa beni ikna etsin helalleşelim, bilmeden ola ki hakkı olan varsa da helal etsin. Tüm dostlarımıza selam ve muhabbetle” ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon