EKONOMİ

DENİZLİ BERBERLER ODASI’NDA ÇARŞAMBA SEÇİM VAR

DENİZLİ BERBERLER ODASI’NDA ÇARŞAMBA SEÇİM VAR
Denizli Berberler ve Kuaförler Odası 16 Şubat Çarşamba (Yarın) seçime gidiyor. Seçim öncesi Denizli Metropol’de Metropol Gündemi programına katılan Başkan Adayı Yakup Güleç, neden üçüncü kez aday olduğunu anlatırken, genel kurula katılacak üyelerden destek istedi.

ÖZEL HABER
Denizli Berberler ve Kuaförler Odası 16 Şubat Çarşamba (Yarın) seçime gidiyor. Seçimde mevcut Başkan İdris Ağılönü ve Yakup Güleç aday. İki adaylı kongre Katipoğlu Düğün Salonu’nda yapılacak ve oy verme işlemi saat 09.00’da başlayacak, 17.00’ye kadar sürecek. Seçim öncesi Denizli Metropol’de Metropol Gündemi programına katılan Başkan Adayı Yakup Güleç, neden üçüncü kez aday olduğunu anlatırken, genel kurula katılacak üyelerden destek istedi.

YAKUP GÜLEÇ'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Yakup Güleç, 34 yıldır sektörde olduğunu belirtirken “Biz aile olarak berberliğe gönül verdik. Benim oğullarım ve kardeşimde bu mesleği yapıyor. Ben mesleğimizdeki sıkıntıları gördüm. Bunları çözmezsek, gelecekteki kardeşlerim daha da çok sıkıntı yaşayacak. Ben yeniliklerle projelerimle adayım. Yapamayacağım hiçbir şeyin sözünü vermedim. Sıkıntıları birlikte çözeceğiz. Allah’ın hakkı üçtür dedik ve üçüncü kez adayız. Takdiri, kıymetli kardeşlerime, meslektaşlarıma bırakıyorum.  Ben seçilirsem en fazla iki dönem Başkanlık yapacağım, bunun kararını da yasalaştıracağız. Diğer kardeşlerimde ileride başkanlık yapmalı, hizmet etmeli” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon