POLİTİKA

DENİZLİ BAROSU’NDA HAFTA SONU 4 ADAYLI SEÇİM VAR

DENİZLİ BAROSU’NDA HAFTA SONU 4 ADAYLI SEÇİM VAR
Denizli Barosu’nda 49’ncu olağan genel kurulda 4 Başkan adayı yarışacak. Cumartesi günkü genel kurulda Başkan adayları genel kurula hitap edip, projelerini anlatacak. Baroya üye avukatlar Pazar günü ise sandık başına gidip oy kullanacak.

Denizli’nin en etkili sivil toplum kuruluşlarından biri olan Denizli Barosu’nda seçim heyecanı yaşanıyor. 49’ncu Olağan Seçimli Genel Kurul 12-13 Ekim tarihleri arasında Denizli Barosu hizmet binasında gerçekleşecek.

Yeni dönem için 4 isim başkanlık yarışına giriyor. Seçimlerde mevcut Başkan Adnan Demirdöğer, Ufuk Kök, Jülide Keleş Yarışan ve Uğur Şimşek’in listeleri 2 bin 100 baro üyesinin desteğini almaya çalışacak.

Genel kurulun ilk günü olan 12 Ekim Cumartesi günü saat 12.00’de adaylar yönetim kadrolarını tanıtacak, yönetim kurulu raporları ibra edilecek, dilek ve temenniler görüşülecek. İkinci gününde yani 13 Ekim Pazar günü ise sadece oy kullanma işlemi gerçekleşecek ve Denizli Barosu’nun yeni Başkanı ve yönetimi seçilecek… oy verme işlemi sabah saat 08.00’de başlayacak ve 17.00’ye kadar sürecek.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon