EKONOMİ

DEGİAD YELKEN KULÜBÜ MARMARİS’TE ŞAMPİYON OLDU

DEGİAD YELKEN KULÜBÜ MARMARİS’TE ŞAMPİYON OLDU
DEGİAD Yelken Kulübü, Marmaris’te düzenlenen ve 22 takımın yarıştığı “Channel Regatta” tekne yarışında şampiyon oldu. DEGİAD Yelken Kulübü Ekip Lideri Şenol Işıklı bu büyük başarının nasıl kazanıldığını Metropol TV’de anlattı…

ÖZEL RÖPORTAJ
Marmaris Uluslararası Yat Kulübü ve Rodos Açık Deniz Yat Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği “Channel Regatta” 17 – 18 – 19 Eylül 2022 tarihlerinde Marmaris’te gerçekleştirildi. Sloganı “Sailing Together” olan yarışa; DEGİAD Yelken Kulübü’de katıldı.

ŞENOL IŞIKLI'NIN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...





Yarışa “Querencıa” isimli tekneyle katılan DEGİAD Yelken Kulübü’nün ekip liderliği DEGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Işıklı yaparken, takımda Semih Işıklı, Sinan Salgar, Berkay Alkaya, Mert Kıvrak, Mehmet Güney, Serdar Ekiz, Özer Erikoğlu, Buray Albaş vardı.



DEGİAD Yelken Kulübü, Marmaris’te düzenlenen ve 22 takımın yarıştığı “Channel Regatta” tekne yarışında şampiyon oldu. DEGİAD Yelken Kulübü Ekip Lideri Şenol Işıklı bu büyük başarının nasıl kazanıldığını Metropol TV’de anlattı… Işıklı “Çok heyecanlıyız.  Mutluyuz. Çalışmalarımızın meyvesini almış olduk. Yarışa Ulusal ve Uluslararası birçok takım katıldı. İçlerinde Rusya, Yunanistan, Hollanda gibi birçok ülkeden toplamda 22 takım vardı. DEGİAD adına burada yer almak bize ayrı bir mutluluk ve motivasyon sağladı. Üç günde 4 ayrı yarışa katıldık. Talihsizlikler yaşadık, ama bir buçuk saatlik yarışı 7 saniye ile kazandık. Bu şampiyonluğu Denizli ve DEGİAD’a kazandırdığımız için çok sevinçliyiz” diye konuştu.



HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon