ACIPAYAM

ACIPAYAM, BÜYÜKŞEHİR İLE KONFORLU VE GÜVENLİ YOLLARA KAVUŞUYOR

ACIPAYAM, BÜYÜKŞEHİR İLE KONFORLU VE GÜVENLİ YOLLARA KAVUŞUYOR

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam ilçesinde hayata geçirdikleri sıcak asfalt çalışmalarını inceleyerek vatandaşlarla kucaklaştı. Acıpayam’ın her geçen gün büyüyen ve şehir havasına bürünen bir ilçe olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, “Acıpayam’a yakışanı yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin Acıpayam ilçesinde hayata geçirdiği sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Başkan Osman Zolan’a Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Fikret Gümüş, belediye meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve beraberindekiler eşlik etti. İlk olarak ilçe merkezindeki Çarşı Cami Caddesi’nde tamamladıkları sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan buradaki esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Başkan Zolan ve beraberindekiler daha sonra sıcak asfaltla buluşturarak güvenli ve konforlu bir güzergaha kavuşturdukları Huzur Bulvarı ile Namık Kemal Caddesi’nde bir süre gezdi. Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Zolan vatandaşlarla sohbet edip dertlerini dinledi. Toplamda 3 kilometrelik 3 ayrı cadde için 6 bin ton sıcak asfalt döküldüğü bildirildi.

Büyükşehir yatırımları hız kesmeden devam ediyor

Başkan Zolan burada yaptığı açıklamada, Denizli Büyükşehir Belediyesinin kentin dört bir tarafında ihtiyaç olan yatırımları yapmaya hız kesmeden devam ettiğini söyledi. Acıpayam ilçesindeki ana caddelerde doğal gaz çalışmaları, elektrik hatlarının yer altına alınması ve su hatlarının değişmesi ile yol konforunun bozulduğunu anlatan Başkan Zolan, “Acıpayam her geçen gün büyüyen ve şehir havasına bürünen bir ilçemiz. Acıpayam’da asfalt ve kaldırım çalışmalarımızı yaptık ve 3 caddemizi de tamamlayıp hizmete aldık. Kaldırımlarımızı düzenledik yollarımızı sıcak asfaltla buluşturup trafiğe açtık. Acıpayam’a hayırlı olsun. Acıpayam’a yakışanı yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Acıpayam’a hizmet etmekten ayrı bir mutluluk duyuyoruz

 Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “İnsanlarımızın daha sağlıklı ve daha konforlu bir ulaşım ve mutlu bir hayat sürmelerini temenni ediyoruz. Acıpayam, kendi içinde bir sürü güzelliği barındırıyor. Biz Acıpayam ilçemize hizmet etmekten ayrı bir mutluluk duyuyoruz. Acıpayam ve diğer ilçe ve tüm mahallelerimizde hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek. Nerede neye ihtiyaç varsa hayata geçirerek yolumuza devam edeceğiz.”

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon