EKONOMİ

DEGİAD ÜYESİ İŞ İNSANI SOYLU’DAN İŞ ADAMLARINA ÖNERİ

DEGİAD ÜYESİ İŞ İNSANI SOYLU’DAN İŞ ADAMLARINA ÖNERİ
Denizli Genç İş İnsanları Derneği Üyelerinin hem kendilerini, hem de firmalarını tanıttığı “DEGİAD Konuşuyor” programına katılan DEGİAD Üyesi ve Dalaman A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Soylu, hayatın sadece iş olmadığını belirterek, sosyalleşmek gerektiğinin altını çizdi.

ÖZEL HABER
DEGİAD üyelerini tanıtan, anlatan programda, on birinci bölümün program sunucusu DEGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Cengizhan Öztürk’ün sorularını yanıtlayan DEGİAD Üyesi ve Dalaman A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Soylu, Öztürk’ün “Güzel bir enerji ile güzel bir iş yapıyorsunuz. Sosyal faaliyetlerle de ilgileniyorsunuz. Başarının sırrı da burada. Herkes sizin için övgü dolu sözler sarf ediyor. İş hayatında başarılı olabilmek için sizin gibi sosyal alanlarda da bir şeyler yapmak gerekiyor belki de. Bu anlamda DEGİAD üyelerimize ne dersiniz. Sosyal hayat olmalı mı? Yoksa sadece kafamızı işimize gömüp çalışmalı mıyız?” sorusunu yanıtladı.



Soylu “Hayat sadece işten ibaret değil. Benim hayatımda DEGİAD’ın çok ayrı bir yeri var. Benim genç arkadaşlara tavsiyem DEGİAD’a sahip çıksınlar. Aktivitelere katılsınlar. İş hayatına gömülüp, fazla hırsa kapılıp zamanlarını harcamasınlar. Yeni insanlarla tanışmalarını öneriyorum. Ben 2004’te üye oldum. Kimseyi tanımıyordum. Aktivitelere katıldım. Yönetimde görev aldıktan sonra sosyal olarak daha da geliştim. Bu tür etkinliklere katılanların derneğe olan aidiyet duyguları artıyor. DEGİAD çok kıymetli bir dernek. DEGİAD çalışmalarını çok iyi buluyorum. DEGİAD bir okul gibi. Kişiler gelip geçiyor ama kurum sürekli üzerine koyuyor. DEGİAD Ege’de örnek olacak bir dernek oldu. Yönetim kurulunu tebrik ediyorum” dedi.

DEGİAD ÜYESİ İŞ İNSANI SİNAN SOYLU’NUN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon