EKONOMİ

DEGİAD'DA BİR İLK: ÜYE ÇALIŞTAYI

DEGİAD'DA BİR İLK: ÜYE ÇALIŞTAYI
DEGİAD tarihinde bir ilk gerçekleşti… DEGİAD ilk kez üyelerine yönelik çalıştay düzenledi.  Yaklaşık iki saat süren toplantıda, üyeler derneğin gelecek hedefleri üzerine görüşlerini paylaştı. DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Sözkesen "Bugün burada hepimizin ortak amacı, DEGİAD'ı daha ileriye taşımak. Sizlerin fikirleri ve katkıları, derneğimizin geleceği için çok değerli" dedi.

16.Dönem Yönetim Kurulu üyelerinden seçilen DEGİAD komite başkanları, üye çalıştayında kendilerini ilk kez tanıttı. Bu önemli etkinlikte, her bir komite başkanı kendi alanlarıyla ilgili kısa bilgilendirmeler yaparak, gelecek dönem planlarını ve hedeflerini paylaştı.

Nazife Demirkapı Akademi Komitesi'ni, Osman Makal Girişimcilik ve Teknoloji Komitesi'ni, Zeynep Ekiz Atıcı İş Geliştirme Komitesi'ni, Elvan Özbilen ve Emin Mert Turgut Sosyal Faaliyetler Komitesi’ni, Buğra Altuntaş Spor Komitesi'ni, Nuri Alper Kabukçu Uluslararası Ticari İlişkiler Komitesi'ni ve Şenol Işıklı Üye İlişkileri Komitesi'ni tanıtarak, üyelerden gelecek talep ve önerilere her zaman açık olduklarını dile getirdi.

Toplantının dikkat çeken bölümlerinden biri, DEGİAD Girişimcilik ve Teknoloji Komitesi Başkanı Osman Makal'ın sunduğu DGT Token ve NFT Koleksiyonları oldu. Makal, dernek için özel olarak geliştirilen DGT Token ve NFT sistemini tanıttı ve "Bu projeyle amacımız, üyelerimizin dernek faaliyetlerine katılımını artırmak ve dijital dünyada da var olmak" dedi.

DEGİAD Token (DGT) ve NFT'ler, dernek içi kullanım için tasarlanmış ve herhangi bir maddi değer taşımıyor. Sistem, üyelerin dijital dünya ile tanışmasını, dernek etkinliklerine katılımını teşvik etmeyi ve ödüllendirmeyi hedefliyor.

Çalıştayın ardından düzenlenen barbekü partisinde, üyeler daha rahat bir ortamda sohbet etme fırsatı buldu. Partide, gün boyunca tartışılan fikirler ve yeni proje hakkında konuşmalar devam etti.

DEGİAD yönetimi, çalıştayda ortaya çıkan fikirleri değerlendirerek önümüzdeki dönem için bir yol haritası oluşturacaklarını açıkladı. Ayrıca Üye Çalıştayı katılımcıları, DEGİAD'ın ilk DGT Token ve NFT sahipleri olarak dernek tarihinde özel bir yer edindi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon