EKONOMİ

DAHA GÜÇLÜ DENİZLİ LOBİSİ İÇİN ANKARA PROJESİ

DAHA GÜÇLÜ DENİZLİ LOBİSİ İÇİN ANKARA PROJESİ

Denizli Sanayi Odası Başkan adayı Selim Kasapoğlu Metropol TV’ye özel açıklamalarda bulundu. Kasapoğlu, Denizli lobisinin daha etkin ve güçlü olması için çalışmalarda bulunacaklarını söyleyerek, Başkent Ankara merkezli projesini açıkladı. Ankara’da daha güçlü olmak için ne yapılmalı? İşte projenin detayları…

ÖZEL RÖPORTAJ

Denizli Sanayi Odası’nda seçim tarihinin 4 Ekim olarak açıklanmasının ardından Denizli Sanayi Odası Başkan Adaylığını açıklayan Selim Kasapoğlu, güçlü Denizli lobiciliğine vurgu yaptı..

SELİM KASAPOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ....

Kasapoğlu “Denizli sanayisinin bugün yaşadığı sıkıntılara çözüm bulma noktasında eksikleri var. Bu sorunları ve talepleri Ankara’da birebir sektör temsilcileriyle konuşmak ise en etkili yol. Özellikle TOBB’da, sektör meclislerinde ve komisyonlarda daha etkin rol almamız gerekiyor. Denizli artık Ankara masalarında daha güçlü olacak. Tüm bunların ışığında sadece birkaç sektörün değil tüm sektörlerin sanayi odası olmak için buradayız. İz bırakmak ve yeni bir ekol oluşturmak için bu göreve talibiz. Ve bir konuda çok iddialıyız. Denizli bir sanayi şehridir ve DSO; şehrimizin en etkili kurumu olacaktır” ifadelerini kullandı.

Metropol TV’ye özel açıklamalarda bulunan Kasapoğlu “Ankara’daki gücümüzü arttırmak istiyoruz. Sektör temsilcilerimizin TOBB’da daha aktif etkin görev alması için çabalayacağız. Ankara’yı merkezimize almak ve orada güçlü olmak istiyoruz. Denizli’nin her sektöründeki sorununa Ankara’da çözüm bulacağız. Ankara Ofisi kurma projemiz var. Bu projeyi detaylandıracağız” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon