POLİTİKA

CHP LİDERİ ÖZGÜR ÖZEL CUMA GÜNÜ DENİZLİ’DE

CHP LİDERİ ÖZGÜR ÖZEL CUMA GÜNÜ DENİZLİ’DE
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 26 Nisan Cuma günü Denizli'ye geliyor. 31 Mart yerel seçimlerinde büyük bir başarı elde ederek büyükşehir ve 15 ilçe belediyesini kazanan CHP’nin Genel Başkanı Özel’in Denizli halkına teşekkür etmek için bu ziyareti gerçekleştireceği, saat 10.30'da Denizli Büyükşehir Belediyesi önünde bir miting düzenleneceği öğrenildi.

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin 10 puan önünde yüzde 48 oyla Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni ve 15 ilçede belediye başkanlıklarını kazanan CHP’de Genel Başkan Özgür Özel Denizli’ye geliyor.  Özel, seçim zaferini kutlamak ve teşekkür etmek için  Denizli’de halka buluşacak. CHP Denizli İl Başkanlığından yapılan duyuruda “Değerli Denizli Halkımız, Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel Denizlimizi ziyaret ediyor. Sayın Genel Başkanımız 24/04/20204 tarihinde akşam uçağı ile gelip otele geçecek. Otelde İlçe Başkanlarımız ve Belediye Başkanlarımızla yemekli toplantı yapılacak. 25 Nisan günü saat 09:00 da İl Başkanlığımızı ziyaret edip buradan Denizli Büyükşehir Belediyemize ziyarete geçecek. Saat 10:30 da Büyükşehir Belediye önünde halkımızı selamlayacak ve oradan Merkezefendi ile Pamukkale Belediyelerimizi ziyaret ederek Manisa'ya geçecektir” denildi.

CHP İL BAŞKANLIĞI ÖNÜNDE VESPA TÖRENİ
CHP Denizli’de çeyrek asır sonra Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kazandı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel bu seçim başarısının ödülü olarak, Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum’a kendi cebinden ödeyerek 300 bin liralık kırmızı motosiklet hediye etmişti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cuma günü CHP İl Başkanlığı önünde düzenlenecek törenle motosikleti Ali Osman Horzum’a hediye edecek. Bu arada CHP Denizli mitinginde “CHP Lideri Özel’in Büyükşehiri kazanalım, il başkanlığından büyükşehire motosikletle gidelim” sözlerinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği bilinmiyor. Eğer gerçekleşirse CHP Lideri Özel, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum’un arkasında “kırmızı motosiklete” binerek CHP İl Başkanlığından Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu (kısa motosiklet turu ile) kutlamaya gidecek.  
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon