POLİTİKA

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, ÇINAR MEYDANI’NDA DENİZLİ HALKI İLE BULUŞTU, TEŞEKKÜR ETTİ

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, ÇINAR MEYDANI’NDA DENİZLİ HALKI İLE BULUŞTU, TEŞEKKÜR ETTİ
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Çınar Meydanı’nda halkla buluştu. Parti otobüsü üstünden halka hitap eden Özel “Ege’nin evladına sahip çıkan Denizli’nin güzel insanlarına teşekkür ediyorum. Arkamıza Büyükşehir ve 15 ilçe belediye başkanını dizen Denizli’ye helal olsun” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Çınar Meydanı’nda halkla buluştu. Parti otobüsü üstünden halka hitap eden ve seçim öncesinde 23 Mart Cumartesi günü Denizli’ye geldiğini hatırlatan CHP Lideri “Bugün seçimlerden sonra bu otobüsün üstünden ilk defa konuşma yapıyorum. Buradan hemşehrilerime, Ege’nin evladına sahip çıkan Denizli’nin güzel insanlarına teşekkür ediyorum. 23 Mart Cumartesi günü memleketin Manisa’dan sonra koşup buraya geldim. Denizli’nin siyasi tarihinin en görkemli mitinglerinden birini yaptık. ‘Biz, siyasi partilerin liderleri Ankara’da ittifak yapamadık. Umudumuz var’ demiştik. Bu ülkeye ve bu ülkenin toprağına sevdalı Denizli insanlarına ittifak daveti etmiştim. Denizli sesimizi duydu. Destek veren herkese yürekten teşekkür ediyorum. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Bülent Nuri Çavuşoğlu, oy veren kimseyi pişman etmeyecek, oy vermeyenlerin de duasını alacak. Canım başkanımın yolu açık olsun. Arkamıza 15 belediye başkanını dizen Denizli’ye helal olsun” diye konuştu.



Denizli’ye dün akşam saatlerinde geldiğinin altını çizen CHP Lideri Özel sözlerini şöyle sürdürdü; “Bugün sabah Denizli’de uyandım. Dün akşamdan geldim. Gözlerimi huzurla açtım. Büyükşehir Nuri Başkanıma emanetti. Merkez ilçeler 2 CHP’li başkanımıza emanet edildi. Diğer ilçelerde de CHP’li belediye başkanlarımıza emanet. İçin rahattı. Bundan sonra sadece partime yakınlarımıza yandaşlarımıza değil, artık yoksullar, çiftçiler, esnaflar, emekliler yalnız değildir”



Mali müşavirlerin sorunlarını dile getiren Özel, “Finansal tabloların güncellenmesine evet. Yeni vergilere hayır” dedi. Çok sayıda şirket iflasın ve konkordatonun eşiğinde olduğunu söyleyen Özel, “İş bilmezlere sesleniyorum. Düşün milletin sırtından. 31 Mart Seçimleri yeni bir siyasi hat çizidi. Seçim döneminde de ‘Vatandaşın gündemi olmayan hiçbir gündemde olmayacağım’ demiştim. Gündemi değiştirmelerine izin vermeyeceğim. Vatandaşım söz konusu ise ben kavgayı emekliler, çiftçiler, esnaflar için vereceğim. Ben mücadeleyi her birimizin göz bebeği gençlerimizin geleceği için vereceğim. Benim gündemim birilerin kaybettiği siyesi mevzileri kazanmaları için suni gündemler değildi” şeklinde konuştu.



Almanya ziyareti hakkında konuşan Özel, “Almanya’daydım. Orada emekli maaşlarının 272 Euro olduğunu söyledim. Tercüman hatası sandılar. Tercüman emekli 2 bin 772 Euro olarak düzeltti. ‘Emeklilerimiz 272 Euro maaş alıyor’ dedim. Tercüman kız yanlış söylüyor sandılar. 272 Euro’nun Almanca’da tercümesi yok. Bu sefaleti emeklilerimize mahkum edenlere yazıklar olsun. Bundan sonra yapacağım her görüşmede, çıkacağım her kürsüde milletin sesi olacağım. Bize inandınız, bize güvendiniz bize sorumluluk verdiniz. Yarın ulusta Atanmayan öğretmenlerle olacağız. Mağdurun, mazlumun yanında olacağız. Yakında ilan edeceğimiz emekli mitingiyle emeklilerim sesini duyurucağız” ifadelerini kullandı.



Ülkeyi kurtarmak için herkese önemli görevler düştüğünü ifade eden Özel, “Bundan sonra nereye çağrılırsak oraya koşalım. Hakkımızı söke söke alalım. Sizlere güç veren, işsizlerden güç alan yepyeni dinamik sonuç alan bir siyaset için yola çıktık. Bu ülkeyi ve sizleri seviyoruz. Beni seven arkamdan gelsin. Seçimden önce oy için söylemedik ama sizlerin oylarınızla kazandık. Seçimden sonraki ilk buraya geldim. Burayı miting alanına çeviren ve alana sığmayan sizlere teşekkür ediyorum. Bizim ittifakımız, siyasi parti ittifakı değildir. Bizim ittifakımız, adını memleketten, al bayrağımızdan alan Türkiye ittifakıdır. Memleketimize güveniyoruz. Sizleri seviyoruz” diye konuştu. 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon