POLİTİKA

CHP DENİZLİ’DE İLÇE KONGRELERİ BAŞLADI: 6 EYLÜL’E KADAR SÜRECEK

CHP DENİZLİ’DE İLÇE KONGRELERİ BAŞLADI: 6 EYLÜL’E KADAR SÜRECEK
Değişim tartışmalarının yaşandığı Cumhuriyet Halk Partisi'nde 38'inci olağan kurultay için takvim işlerken, Denizli’de ilçe kongreleri hafta sonu başladı, süreç 6 Eylül'de tamamlanacak… CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum Metropol TV’ye yaptığı açıklamada “Denizli’de 20 belediye başkanlığını da kazanmak için ilk adım bu kongrelerdir” dedi.

CHP'de, kurultay takvimi işliyor. İlçe kongrelerinde oy kullanım hakkına sahip olan delegelerinin seçimi Temmuz ayında tamamlandı. Şimdi ilçe yönetimlerinin belirleneceği kongre süreci başladı. Denizli’de ilçe kongreleri 5 Ağustos Cumartesi günü start aldı ve 6 Eylül Çarşamba günü sona erecek.



CHP Denizli Kongre takvimine göre, CHP Sarayköy İlçe Başkanlığı kongresi Cumartesi günü gerçekleştirildi. Başkanlığa Mesut Efe seçildi. Aynı gün Kale ilçe Başkanlığı kongresinde ise Başkan. Süleyman İnce oldu. 6 Ağustos Pazar günü Çal İlçe Başkanlığı kongresinde başkanlık ipini Ömer Dağlı göğüsledi.  7 Ağustos Pazartesi günü ise Güney İlçe Başkanlığı kongresinde başkanlığa Nafiz Bozcaoğlu seçildi.



Kongreler 4 gün aranın ardından Cuma günü tekrar start alacak. 11 Ağustos Cuma: Serinhisar İlçe Başkanlığı kongresi saat 14.30'da parti lokalinde yapılacak. 12 Ağustos Cumartesi: Çardak İlçe Başkanlığı kongresi Çardak Kültür Merkezi'nde saat 11.00'de düzenlenecek. 19 Ağustos Cumartesi: Merkezefendi İlçe Başkanlığı kongresi saat 10.00'da Merkezefendi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 20 Ağustos Pazar: CHP Pamukkale İlçe Başkanlığı kongresi saat 10.00'da Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek.



27 Ağustos Pazar: Acıpayam İlçe Başkanlığı kongresi saat 11.00'de Talip Özkan Kültür Merkezi'nde yapılacak. 31 Ağustos Perşembe: Honaz İlçe Başkanlığı kongresi Honaz Düğün Salonu'nda saat 11.00'de düzenlenecek. 1 Eylül Cuma günü Çameli İlçe Kongresi CHP Çameli İlçe Başkanlığı binasında saat 11.00’de, 2 Eylül Cumartesi günü Tavas İlçe Kongresi yine saat 11.00’de Tavas Esnaf Kredi Kefalet Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek. 3 Eylül Pazar günü Babadağ İlçe Kongresi saat 11.00’de Babadağ Sosyal Hizmet Binası’nda, Baklan İlçe Kongresi 5 Eylül Salı günü saat 11.00’de Baklan Belediye Kültür Merkezi’nde, son kongre ise 6 Eylül  Çarşamba günü Bekilli’de saat 13.30’da Bekilli Belediye Kültür Merkezi’nde yapılacak…   



CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum Metropol TV’ye yaptığı açıklamada “İlçe kongrelerimiz hafta sonu başladı. Devam ediyor. 19 ilçede kongrelerimizi gerçekleştiriyoruz. Kongreler parti içinde her zaman bir heyecan yaratır. Umut olur. Biz CHP Denizli İl Yönetimi olarak, tüm ilçelerimizde herhangi bir adaya yakın ya da uzak değiliz. Tarafsızlığımızı koruyarak kongrelerin partimize yakışır bir biçimde tamamlanması birincil görevimiz.  İktidar yolunda özellikle yerel seçimler öncesi bu kongrelerimiz büyük önem arz ediyor. Denizli’de 20 belediye başkanlığını da kazanmak için ilk adım bu kongrelerdir. Ayrıca değişen dünyada bizde zamana uygun değişiklikleri de yapacağız. Partimiz kongrelerimizden ve akabinde kurultayımızdan güçlenerek çıkacaktır. Şu ana kadar Sarayköy, Kale, Çal ve Güney ilçelerimizde kongrelerimizi tamamladık. Sarayköy’de Mesut Efe, Kale’de Süleyman İnce, Çal’da Ömer Dağlı, Güney ilçemizde Nafiz Bozcaoğlu Başkan seçildiler. Bu ana kadar partimize hizmet eden Başkanlarımıza ve Yönetimlerine emekleri için teşekkür ediyor, aday olacak Başkanlarımız ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Kongrelerimiz şölen havasında demokrasi örneği göstererek gerçekleşmektedir" dedi.





 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon