CHP Denizli milletvekilleri Gülizar Biçer Karaca ile Şeref Arpacı’nın safları netleşti. Siyasi çevreler, Denizli’de CHP için de uzun zamandır devam eden sessiz kavganın çok büyüyeceğini belirtiyor.
(FERAH IŞIK-METROPOL HABER)
Cumhuriyet Halk Partisi’nde Özgür Özel başkanlığındaki yönetimin geçersiz sayılması (mutlak butlan) tartışmaları sürerken eski genel başkan Kemal mutlak butlana gerek kalmadan partiyi seçime götürebileceğini söyledi. Kılıçdaroğlu konuyla ilgili video yayınladı.
KARACA, KILIÇDAROĞLU'NUN YANINDA
Yayınlanan video CHP içinde tartışmaları alevlendirirken, Gülizar Biçer Karaca, videonun ardından safını netleştirdi. Karaca, Kılıçdaroğlu’nun videosunu kendi sosyal medya hesaplarından yayımladı. Kılıçdaroğlu döneminde genel başkan yardımcılığı görevinde de bulunan Karaca, Kılçdaroğlu gittikten sonra parti için de etkinliği azalmıştı.
ARPACI, ÖZEL’İN YANINDA
CHP’nin milletvekili Şeref Arpacı ise Gülizar Biçer Karaca’nın videoyu yayınlamasının ardından sosyal medya hesabında Genel Başkan Özgür Özel ile birlikte çekilmiş fotoğrafını yayınlayıp, “Yolun yolumuzdur, yürüyelim arkadaşlar” mesajı paylaştı.
İl Başkanı Ali Osman Horzum, il yönetimi, ilçe yönetimlerinin çoğunluğu, Büyükşehir Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve belediye başkanlarının da Özgür Özel’den yani mevcut yönetimde yana oldukları biliniyor. Karaca’nın paylaşımı, Denizli CHP’de sessiz devam ede kavgayı iyice gün yüzüne çıkardı. Gelişmeler bu sessiz kavganın daha da büyüyeceğine işaret ediyor!.
0 Yorum