POLİTİKA

CHP’DE KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI İPTAL EDİLDİ

CHP’DE KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI İPTAL EDİLDİ
CHP’nin kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında kortej yürüyüşü ve bu akşam Çınar Meydanı’nda Suavi’nin sahne alacağı konser, 4 askerin şehit olması ve Diyarbakır’da küçük bir kız çocuğunun cinayete kurban gitmesi nedeniyle iptal edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi kuruluş yıldönümü kutlamalarını iptal etti. Denizli’de kutlamalar çerçevesinde önce kortej yürüyüşü ardından ise bu akşam sanatçı Suavi, Çınar Meydanı’ndaki konserde sevenleri ile buluşacaktı.

Diyarbakır’da vahşi bir cinayete kurban giden 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti ve dün Tunceli’de bir askeri aracın şarampole devrilmesi sonucu 4 askerin şehit olması kutlamaların iptal nedeni olarak açıklandı.

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum sosyal medyada kutlamaların iptaline yönelik kararı kamuoyuna duyurdu. Açıklamada, “8 yaşında hayattan koparılan Narin kızımızın acısını yaşarken, Tunceli’de 4 askerimizin şehit olduğunu öğrenmişken halkın partisi Cumhuriyet Halk Partisi kutlama yapamazdı. Bu nedenle gerçekleştirmeyi planladığımız yürüyüşümüz ve Suavi konserimiz, değerli sanatçımız ile görüşerek, fikir birliği içinde ileri bir tarihe erteleme kararı aldık. Yaşadığımız acılarımız sebebiyle partimizin kuruluş yıldönümü programı kapsamında etkinlikler iptal edilmiştir. Ülkemizin acılar yaşamadığı günlerde buluşmak dileğiyle. Narin ve şehitlerimizin ruhları şad olsun” ifadelerine yer verdi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon