2006 yılından bu yana şıklığı, doğallığı ve rafine yaşam anlayışını evlere taşıyan Chakra, en büyük mağazasını Denizli’de açtı. Sezon ve seri sonu ürünlerinin satıldığı Denizli mağazasıyla Chakra, hem en geniş ürün gamını sunuyor hem de benzersiz bir alışveriş deneyimi sağlıyor.
(METROPOL HABER)
Denizlili olan iş insanı Ali Rıza Kocaer’in Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yaptığı Chakra, Denizli mağazasıyla Denizlililer’i de pozitif yaşam enerjisiyle tanıştırdı.
Banyo, yatak odası ve özel yaşam alanlarının atmosferini değiştiren ürünleriyle Türkiye genelind geniş bir kitleye ulaşan Chakra Denizli Mağazası’nın açılışı yapıldı. Açılışa Vali Ömer Faruk Coşkun, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mahmud Güngör, CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Büyükşehir Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Başkanı Şeniz Doğan, Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı’da katıldı.
Ege Bölgesi’nde güçlü bir konumlanmaya sahip olan Chakra; İzmir, Çeşme, Bodrum, Kuşadası’ndan sonra Denizli’ye açılan yeni mağazasıyla bölge tüketicisinin doğal, rafine tasarıma olan ilgisine yanıt veriyor. Chakra’nın bölgedeki en iddialı girişimi olarak açılan Denizli mağazası, açılışa özel fiyatlar, seçili ürünler ve seri sonu seçenekleriyle tüketicilerin ilgisini çekiyor.
“KÖKLERİMİZE DUYDUĞUMUZ BAĞI SOMUT HALE GETİRDİK”
Denizli’deki yeni mağaza üzerine değerlendirmede bulunan Chakra Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Kocaer, “2006 yılında memleketimiz Denizli’de başlayan hikayemiz, bugün daha anlamlı hale geldi. Bu nedenle de bugüne kadarki en büyük mağazayı Denizli’de açarak köklerimize duyduğumuz bağlılığı somut bir hale getirdik. Sade tasarımlara ilgi duyan ve doğal dokulara hassasiyet gösteren tüketicilerimizi markamızın felsefesiyle buluşturmuş olduk. Chakra olarak Denizli mağazamızı açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.
0 Yorum