ÇARDAK

ÇARDAK’TA FESTİVAL COŞKUSU ÜÇ GÜN SÜRECEK

ÇARDAK’TA FESTİVAL COŞKUSU ÜÇ GÜN SÜRECEK
Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, Metropol’e yaptığı özel açıklamada “24 Haziran Cuma günü başlayacak ve üç gün sürecek Cumhuriyet Meydanı’nda birbirinden değerli sanatçıların katılımıyla gerçekleştireceğimiz 3. Çardak Hambat Kültür ve Sanat Festivali’ne tüm Denizlimiz davetlidir” dedi.

ÖZEL RÖPORTAJ
Çardak İlçesi, Cuma gününden itibaren üç gün boyunca önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, Metropol aracılığı ile Denizlililere davette bulundu.

HÜSNÜ YILMAZ'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Başkan Yılmaz “24 Haziran Cuma günü başlayacak ve üç gün sürecek Cumhuriyet Meydanı’nda birbirinden değerli sanatçıların katılımıyla gerçekleştireceğimiz 3. Çardak Hambat Kültür ve Sanat Festivali gerçekleştiriyoruz. Cuma günü saat 18.00’de açılış kortejimizle başlayacak festivalimizde ilk gün Nigar Muharrem ve Işıl Koç, ikinci gün Ayşe Dinçer ve Sadi Cesuroğlu, üçüncü gün ise Alı Kınık ve İmran Var konserlerimiz olacak. Ben buradan Metropol aracılığıyla tüm Denizlilileri ve Çardaklı hemşehrilerimizi festivalimize katılmak için Çardak İlçemize davet ediyorum. Kendilerini en güzel şekilde ağırlayacağız” ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon