ÇARDAK

ÇARDAK’TA BELEDİYENİN YATIRIM ATAĞINI BAŞKAN YILMAZ ANLATTI

ÇARDAK’TA BELEDİYENİN YATIRIM ATAĞINI BAŞKAN YILMAZ ANLATTI
Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, 2019 yılından bu yana Merkezi Hükümet, Büyükşehir Belediyesi ve Çardak Belediyesi’nin ilçeye yaptığı yatırımları aktardı. Yılmaz “Tüm çalışmalarımız Çardaklılar için” diye konuştu.

ÖZEL HABER
Denizli Metropol canlı yayınına katılan Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, Metropol Gündemi programında Çardak Belediyesi’nin son dönemdeki çalışmalarını anlattı. Yılmaz, 2019 yılından bu yana Merkezi Hükümet, Büyükşehir Belediyesi ve Çardak Belediyesi’nin ilçeye yaptığı yatırımları aktardı.



Yılmaz “2014 yılında Denizli Büyükşehir olduktan sonra 2019 yılına kadar Çardak İlçemize 100 milyon liralık yatırım kazandırıldı. Arıtma tesisleri başta olmak üzere tüm mahallelerimizde alt ve üst yapı çalışmaları tamamlandı. 2019 yılından bu yana biz göreve gelmemizden sonra geçen süreçte ise 15 milyon liralık ilçemize yatırım yapıldı. Cumhuriyet Mahallesi, Ankara yolunun kenarındaki tali yolların, Söğüt Mahallesi yollarına kilit parke taşı döşenmesi, Salda Gölü alternatif yolu olan Doğan Baba Hayriye yolunun asfaltlanması, Söğüt Yeşilyuva Yolunun asfaltlanması çalışmaları tamamlandı. Ben başta Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyorum. 2021 yılı içinde ise Çardak Beylerli yolumuz asfaltlanacak. Beylerli ve Söğüt’e arıtma tesisi yapılacak. Bizde Çardak Belediyesi olarak tüm mahallelerimizde güvenlik anlamında kamera sistemini kurduk. Beylerli’ye kantar kazandırdık. Çardak Düğün Salonu inşaatına başlayacağız. Araç filomuza otobüs kazandırdık. Çevre Şehircilik Bakanlığı’ndan bir kepçe hibe aldık. Tüm çalışmalarımız Çardaklılar için” diye konuştu.

ÇARDAK BELEDİYE BAŞKANI HÜSNÜ YILMAZ’IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon