POLİTİKA

AK PARTİLİ ÖZKAN’DAN KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ DEĞERLENDİRMESİ

AK PARTİLİ ÖZKAN’DAN KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ DEĞERLENDİRMESİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile kabine değişikliği gerçekleşti. Atama Kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. AK Parti Grup Başkan Vekili Denizli Milletvekili Cahit Özkan Kabine değişikliği ile ilgili Denizli Metropol’e canlı yayında açıklamalarda bulundu.

ÖZEL HABER
Buna göre; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevine Derya Yanık, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına Vedat Bilgin getirildi. Öte yandan, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın görevine son verilerek yerine Mehmet Muş getirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Atama Kararlarına göre yeni kurulan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına Derya Yanık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına ise Vedat Bilgin atandı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 'Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı' ve 'Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı' Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'yle 2'ye ayrıldı. Yeni kurulan Bakanlıklara ise Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın görevleri verildi.

Günün en sıcak gündemi olan kabine değişikliği ile ilgili AK Parti Grup Başkan Vekili Denizli Milletvekili Cahit Özkan Denizli Metropol’de Metropol Gündemi programında canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özkan “2023 hedefine doğru yol alıyoruz. Cumhurbaşkanımız bir kabine revizyonu takdir etti. Resmi Gazete’de yayımlandı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 'Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı' ve 'Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı' Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'yle 2'ye ayrıldı. Yeni kurulan Bakanlıklara ise Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın görevleri verildi. Ben yeni Bakanlarımıza başarılar diliyor, görevlerini tamamlayan Bakanlarımıza da yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız bu değişiklikleri ihtiyaca binayen yapmıştır. Çok başarılı çalışmalarla milletin yüzü güldürülmeye devam edecektir” dedi.

CAHİT ÖZKAN’IN KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon