EKONOMİ

ÇARDAK HAVALİMANI’NDAN AVRUPA UÇUŞLARI TALEP ETTİK

ÇARDAK HAVALİMANI’NDAN AVRUPA UÇUŞLARI TALEP ETTİK
Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Metropol aracılığı ile kent ihracatçısını ilgilendiren önemli bir açıklamaya imza attı. Başkan Erdoğan “Denizli’nin ihracatının yüzde 69’u Avrupa Birliği ülkelerine yapılıyor. Denizli Çardak Havalimanı’ndan Avrupa’ya uçuşların yapılmasını talep edeceğiz. Ayrıca Çardak Havalimanı’ndaki kargo terminalinin de artık faaliyete geçmesini ve e-ihracat ve e-ticareti buradan yapmak için de girişimlerde bulunacağız” diye konuştu.

ÖZEL RÖPORTAJ
Denizli iş dünyasını, ihracatçısını oldukça ilgilendiren önemli bir açıklama Denizli Metropol aracılığı ile Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’dan geldi.

UĞUR ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Başkan Erdoğan “Denizli’de yılın ilk dört ayını çok zor geçiren sektörlerimiz olduğu gibi bunun yanında büyüyerek güçlenen sektörlerimiz de var. Genel anlamda baktığımızda ise Denizli’nin yürüyüşü gayet sağlam. İhracat artışı devam ediyor.  İstihdam, üretim sürüyor. Lojistik sektörünün Denizli’de işleri yoğun. Buradan Denizli Metropol aracılığıyla ilk kez söylüyorum. Denizli’nin ihracatının yüzde 69’u Avrupa Birliği ülkelerine yapılıyor. Denizli Çardak Havalimanı’ndan Avrupa’ya uçuşların yapılmasını talep edeceğiz. E-ihracat ve e-ticareti çok önemsiyoruz. Önceki dönem Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci bu konuda çok ciddi katkı ve destek verdi. Şimdiki Bakanımızın bu konudaki hassasiyet ve çabasını da biliyoruz. Çardak Havalimanı’ndaki kargo terminalinin de artık faaliyete geçmesini ve e-ihracat ve e-ticareti buradan yapmak için de girişimlerde bulunacağız” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon