ÇARDAK

ÇARDAK, DENİZLİ’Yİ HEM ÜLKEYE HEM DÜNYAYA BAĞLIYOR

ÇARDAK, DENİZLİ’Yİ HEM ÜLKEYE HEM DÜNYAYA BAĞLIYOR
Denizli Çardak Havaalanı uçuş rakamları açıklandı… Denizli Çardak Havalimanı’nda 2021 yılının sonu itibariyle Denizli’den 300 binin üzerinde kişi hava yolunu tercih etti. Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, rakamları değerlendirirken, ilçeye olan yansımalarını Denizli Metropol’e anlattı. Yılmaz, havaalanı kavşağında otel ve alışveriş merkezi projeleri olduğunu belirterek, ayrıntılarını aktardı.

ÖZEL HABER
Denizli Çardak Havalimanı ile ilgili olarak, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan 2021 yılı havalimanı istatistiklerine göre, Denizli Çardak Havalimanı’nda iç hat yolcu trafiği arttı. Denizli Çardak Havalimanı 2021 yılı Ocak - Aralık dönemi hizmet verilen yolcu sayısı 308 bin 209, uçak trafiği 4 bin 622, yük trafiği ise 3 bin 373 ton olarak gerçekleşti.

HÜSNÜ YILMAZ'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, rakamları değerlendirirken, ilçeye olan yansımalarını Denizli Metropol’e anlattı. Yılmaz “Daha önceki yıllarda yolcu sayımız daha fazlaydı. Pandeminin etkileri ile birlikte sayı azaldı. Ben pandeminin hayatımızdan yavaş yavaş çıkmasıyla uçuş sayısının daha da artacağını düşünüyorum. Çardak Havaalanı sayesinde Çardak İlçemiz Denizli’nin hem ülkeye hem de dünyaya açılan kapısı konumunda. Havaalanını kullanan vatandaşlarımıza hem hizmet, hem de ilçe ekonomisine katkı koymak adına Havaalanı kavşağında 5 metrekarelik bir alanda otel ve alışveriş merkezi projemiz var. Yakında hayata geçecek. Bunun dışında ilçemize otel anlamında yatırım yapmak isteyen iş insanlarımızı ilçemize sizin vasıtanızla davet ediyorum. biz belediye olarak her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon