ÇARDAK

ÇARDAK BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ “ÖĞRENCİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

ÇARDAK BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ “ÖĞRENCİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”
Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, Çardak Kaymakamı Ökkeş Furkan Arıkan ile birlikte Çardak Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu’nun öğrencileri ile bir araya gelerek, isteklerini dinledi.

Çardak İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen kahvaltı programında Çardak Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu’nun öğrencileri ile buluşan, Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz ve Kaymakam Ökkeş Furkan Karakurt, öğrencilerin isteklerini dinledi, sorularını yanıtladı.



Yılmaz yaptığı açıklamada “Çardak İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen kahvaltı programında Çardak Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu’nun kıymetli öğrencileri ile bir araya geldik. Kaymakamımız Ökkeş Furkan Karakurt, Çardak OSB MYO Müdür Yrd. Öğr. Gör. Esra Uysal ve değerli üniversite heyetiyle birlikte öğrencilerimizin isteklerini dinledik, sorularını cevaplayarak kendilerine güvenimizi ve desteğimizi bir kez daha yineledik. Öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Bu güzel etkinlik için İlçe Müftü V. Sinan Yılmaz’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon