ÇARDAK

ÇARDAK BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ GEMİŞ VE BEYLERLİ’DE

ÇARDAK BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ GEMİŞ VE BEYLERLİ’DE
Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, Çardak İlçesini karış karış dolaşıyor. Mahalle gezilerini sürdüren Başkan Yılmaz, vatandaşlarla bir araya geliyor.

Göreve geldiği günden bu yana sahada olmayı sürdüren Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz ekibi ile birlikte mahalle gezilerini sürdürüyor. Esnaf ve vatandaşları pandemi kuralları çerçevesinde birebir ziyaret eden  Başkan Yılmaz, ziyaretleri sırasında vatandaşları tek tek dinliyor. Talep ve önerileri not alıyor. Başkan Yılmaz ziyaretlerde Çardak Belediyesi saatini de hediye etmeyi ihmal etmiyor. Başkan Yılmaz son olarak Çardak’ın Gemiş ve Beylerli Mahallelerini ziyaret etti.



Ziyaretlerle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Yılmaz “Dostun evi gönüllerdir der Yunus Emre, biz de gönüller yapmaya, hizmetkarı olduğumuz hemşehrilerimizle her fırsatta omuz omuza olmaya gayret ediyoruz. Beylerli Mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulunduk” dedi.



Yılmaz Gemiş Mahalle ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada ise “Gemiş Mahallemizde hemşehrilerimizle bir araya geldik, hoşsohbetlerine ortak olduk. Esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diledik. Her zamanki gibi samimiyet ve muhabbetle bizlere gönül kapılarını açan Gemişli kardeşlerimizden Allah razı olsun inşallah” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon