ÇAMELİ

ÇAMELİ TAŞ KONAKLAR MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

ÇAMELİ TAŞ KONAKLAR MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR
Denizli'nin Çameli ilçesinde Çameli Belediyesi tarafından 3 yıl önce hizmete alınan Çameli Taş Konaklar, misafirlerini bekliyor.

Çameli ilçesinde eko turizmin geliştirilmesi amacıyla 3 yıl önce hizmete giren Çameli Taş Konaklar, 10 adet taş ev, restoran, Türk hamamı ve yüzme havuzu ile 5 yıldızlı otel konforunda hizmet veriyor. 



Tesiste tamamen Çameli ilçesine özgü taş yapı ve tarihi dokuların barındırıldığı her biri bağımsız, itina ile hazırlanmış taş yapılar yer alıyor. Üst tarafında ormanlar var. Taş konaklar misafirlerine kuş sesleri eşliğinde doğal ortamda yürüyüş yapabileceğiniz, bisiklet yolları ile doğa ile baş başa kalabileceğiniz bir destinasyon sunuyor.



Çameli Taş Konaklar İşletme Sorumlusu Ahmet Sağdıç, Denizli Metropol’e özel yaptığı açıklamada “Çameli Taş konaklar olarak 3 yılı geride bıraktık. Denizli ve civar illerden yoğun talep görüyoruz. Özellikle bu yaz Denizli’den çok rağbet vardı. Pandemi döneminde bağımsız evlerin olması nedeniyle tercih sebebi olduk. Bu tesis kışın ayrı, yazın ayrı güzel. Pandemi tedbirlerini aldık. Turizm Bakanlığı Ulusal Güvenlik Sertifikası sahibiyiz. Herkes gönül rahatlığı ile gelebilir” dedi.



Sağdıç tesisle ilgili bilgiler verirken “10 taş evimiz var. Tesisimizde bir Türk hamamı ve alakart bir restoran bulunuyor. 30 kişiye kadar konuk edebiliyoruz. Misafirlerimiz gelirse burada doğa ile baş başa, yürüyüş yaparlar. 1250 metrelik dağ bisikleti parkurumuz var. Rehber eşliğinde gezebiliyorlar. Burası bir doğa tesisi. Organik ürünlerimizi kendimiz yetiştiriyor ve misafirlerimize ikram ediyoruz. Herke güvenle gelip bu tesiste kalabilir” diye konuştu.  



ÇAMELİ TAŞ KONAKLAR SORUMLUSU SAĞDIÇ’IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon