BABADAĞ

BUTİK OTELİMİZİ DEPREMZEDE MİSAFİRLERİMİZE AÇTIK

BUTİK OTELİMİZİ DEPREMZEDE MİSAFİRLERİMİZE AÇTIK
İlçeden deprem bölgesine yapılan çalışmalar hakkında konuşan Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı “Belediyemize ait bir butik otelimiz var. Orayı da depremzede misafirlerimize açtık. AFAD ya da farklı bölgelerden yönlendiren olursa orada süresiz bir şekilde depremzede vatandaşlarımıza vermeye hazırız” dedi.

ÖZEL RÖPORTAJ
6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli deprem meydana geldi. Tüm Türkiye tek yürek oldu ve depremin yarlarını sarmak için canla başla mücadele ediyor.

İlçeden deprem bölgesine yapılan yardımlar hakkında konuşan Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı “6 Şubat gecesi, maalesef ülkemizi derin bir yasa boğan çok büyük bir felaketle karşılaştık. Aslında ülkemizin depremle ilgili geçmişte de yaşadığı tecrübelere dayanarak bir deprem bölgesi olduğunu biliyoruz ama bu gerçekten çok büyük bir yıkım oldu. 10 ilimizi etkileyen 2 tane üst üste depremle karşı karşıya kaldık. O günden sonra biz de bütün kamu kurumları, belediyeler ve sivil toplum kuruluşları ve milletimizin gösterdiği dayanışma ruhuna destek olmak adına Babadağ’da hemşehrilerimiz ve vatandaşlarımızla birlikte çok sayıda yardım malzemesini toplayarak bölgeye gönderdik” dedi.

Atlı “Yaklaşık 15 gün geçti ama orada çok büyük insanlık dramı yaşanıyor. Biz büyük bir ülkeyiz. Bizim insanlarımız çok yardımsever ve birlik, beraberlik, dayanışma ruhunu her zaman yansıtan bir toplum. Dolayısıyla bu yaraları sarmak için bizler de hem birey hem de kurum olarak elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. İnşallah en kısa zamanda normale döneriz ve bu yaşadığımız tecrübelerden ders çıkararak önümüze bakarız diye düşünüyorum. Belediyemize ait bir butik otelimiz var. Orayı da depremzede misafirlerimize açtık. Henüz gelen yok ama AFAD ya da farklı bölgelerden yönlendiren olursa orayı da süresiz bir şekilde depremzede vatandaşlarımıza vermeye hazırız. Tekrar ülkemizin ve milletimizin başı sağ olsun” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon