BOZKURT

BOZKURT’TAN YANGIN BÖLGESİNE DÖRT TIR YARDIM

BOZKURT’TAN YANGIN BÖLGESİNE DÖRT TIR YARDIM
Manavgat’taki büyük yangın devam ederken, Denizli’nin Bozkurt İlçe Belediye Başkanı Birsen Çelik’in çağrısı ile Bozkurt Halkı yangın bölgesindeki insanlara yardım için seferber olurken, yardım malzemeleri ile dolu iki Tır yola çıktı. Pazartesi gününe kadar iki Tır daha yola çıkacak.

Antalya’nın Manavgat İlçesi’ndeki orman yangını günlerdir sürüyor. Söndürme çalışmaları sürerken, yurdun dört bir yanından yangın nedeniyle mağdur olan vatandaşlar için bölgeye yardım yağıyor. Denizli’nin Bozkurt İlçe Belediye Başkanı Birsen Çelik’in çağrısı ile Bozkurt Halkı yangın bölgesindeki insanlara yardım için seferber oldu.



Yardım malzemeleri ile dolu iki Tır yola çıktı. Pazartesi gününe kadar iki Tır daha yola çıkacak. Bugün gönderilen yardım malzemelerinin içinde bir Tır dolusu saman ve bir Tır dolusu kuru hayvan yemi olduğu öğrenildi. Yardımlar toplanmaya devam ederken, Pazartesi günü sabah saatlerinde içinde özellikle mama, çocuk bezi ve çocuk kıyafeti, temizlik malzemeleri, tekstil ve giyim ürünleri ile erkek, çocuk ve kadın terliği olan iki Tırın daha yola çıkacağı öğrenildi.



Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Denizli Metropol’e yaptığı açıklamada duyarlı Bozkurt Halkı’na teşekkür ederken, yardımları kabul etmeye devam ettiklerini söyledi. Çelik “Duyurumuzun ardından tam bir imece yaşanıyor. Bozkurtlu vatandaşlarımız ve Denizlili hayırsever iş insanlarımız, sanayicilerimiz bir kez daha yardımseverliklerini gösterdi. Hepsinden Allah razı olsun. Bozkurt olarak yangın bölgesine yardımlarımız sürecek” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon