BOZKURT

BOZKURT’TA HASAT ZAMANI

BOZKURT’TA HASAT ZAMANI
Bozkurt İlçesi’nde hasat zamanı… Üreten ve üreticiye destekleri ile dikkat çeken Bozkurt Belediyesi, ortalama 1 milyon metrekare alanda yaptığı tarım çalışmalarının meyvelerini almaya başladı. Buğday hasadı ile başlayan hasat sezonu, keki, nohut ve lavanta ile devam edecek… Çalışmaları Belediye Başkanı Birsen Çelik Metropol’e özel anlattı.

ÖZEL RÖPORTAJ  
“Her şey üreten ve mutlu Bozkurt için” sloganıyla yola çıkan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, 1 milyon metrekarelik bir alanda tarım çalışmaları yaptıklarını Metropol’e anlattı. İlçede karakılçık buğdayı ile başlayan hasat sezonu, diğer ürünlerle sürecek. 

BİRSEN ÇELİK'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Başkan Çelik yaptığı açıklamada “Ortalama 1 milyon metrekareye yakın bir alanda tarım yapıyoruz. Çok yoğunuz. Deneme üretim yapmıştık. Karakılçık buğdayı ile ilgili.. Onun hasadını geçen hafta gerçekleştirdik. Önümüzdeki hafta 200 bin metrekarelik bir alanda adaçayı hasadı, sonra kekik, nohut, lavanta hasadı yapacağız. Verimli bir yıldı. Biz üreten ve tarım yapan bir belediyeyiz. Mutluyuz ve mutlu insanların ilçesi olsun istiyoruz Bozkurt. Bu yüzden çalışıyoruz, üretiyoruz” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon