BOZKURT

BOZKURT’A KADIN ELİ DEĞDİ

BOZKURT’A KADIN ELİ DEĞDİ
CHP Kooperatiflerden Sorumlu Genel Başkan Danışmanı Fatma Köse, Bozkurt İlçesi’ni ziyaret etti. Köse, Bozkurt Kadın Kooperatifi’nin çalışmalarını inceledi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 12. ve 13. Dönem Kadın Kolları Başkanlığı yapan şimdilerde ise CHP Kooperatiflerden Sorumlu Genel Başkan Danışmanı Fatma Köse, Denizli’nin Bozkurt İlçesi’ndeydi.



Önce Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’i makamında ziyaret eden Köse, ardından Bozkurt Kadın Kooperatifi’ne giderek, çalışmaları yerinde inceledi. Köse, ortaya çıkarılan eserler karşısında hayranlığını gizleyemedi.



Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik yaptığı açıklamada “Partimizde 12. ve 13. Dönem Kadın Kolları Başkanlığımızı yapmış şu an Kooperatiflerden Sorumlu Genel Başkan Danışmanımız olan Fatma Köse'yle birlikte Bozkurt Kadın Kooperatifimiz'de kadınlarımızın tamamen atıklardan elde ettikleri hammadde ve sıfır sermaye ile ürettikleri el işlerini inceledik. Kendilerine nazik ziyaretlerinden ve ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon