BOZKURT

BOZKURT’A EKOLOJİK KAMP ALANI

BOZKURT’A EKOLOJİK KAMP ALANI
Denizli’nin Bozkurt İlçesi Belediye Başkanı Birsen Çelik, projelerini tek tek faaliyete geçirmeye devam ediyor. Bozkurt Çambaşı Ekolojik Kamp Alanı projesi için bölgede inceleme yapıldı.

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, ilçede vaat ettiği projeleri bir bir devreye sokuyor. Başkan Çelik şimdi de Bozkurt Çambaşı Ekolojik Kamp Alanı projesi için kolları sıvadı. Proje ile ilgili GEKA Danışmanları ile birlikte Başkan Çelik, bölgede incelemelerde bulundu.



Başkan Çelik proje ve inceleme gezisi ile ilgili Denizli Metropol’e yaptığı açıklamada “İlçemizin Çambaşı Köyü’nde Karagöl mevkiimiz var. Burayı biz 49 yıllığına kiraladık. Buradaki kamp alanımızda yıllarca ulusal çaptaki izci gruplarının kamp yapmalarını sağladık. Bu kamp alanını daha da genişletmek istiyoruz. Yeşil ve çevreyi koruyarak. Bir çalı parçasını dahi koparmadan düzenlemek istiyoruz. Doğa ile iç içe ekolojik bir kamp alanı olacak. Betonlaşma asla olmayacak. Elektriği güneş enerjisi panelleri ile sağlayacağız. Kadınlarımız orada yöresel ürünleri hem yapacak hem de satacak. Orada çadır ve karavan anlamında konaklama imkanı da sağlayacağız. 60’a yakın çadırın kurulabileceği bir yerimiz var. 6 adet bungalov tarzı ev olacak. Çambaşı Köyü Muhtarımız ve halkımızda projeyi destekliyor. Burayla ilgili projemizi hazırlayıp Güney Ege Kalkınma Ajansı’na sunduk. Sonucunu bekliyoruz. Bugünde GEKA Danışmanları bölgede inceleme yaptı” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon