EKONOMİ

BÖYLE ETKİNLİKLERİN HEM ÜNİVERSİTEYE HEM DENİZLİ’YE KATKISI BÜYÜK

BÖYLE ETKİNLİKLERİN HEM ÜNİVERSİTEYE HEM DENİZLİ’YE KATKISI BÜYÜK
Pamukkale Üniversite İşletme Topluluğu tarafından düzenlenen İş Dünyasında Hedef, Girişimcilik ve Liderlik Konferansı’nın ana sponsoru olan Sadık Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Oktay Mersin, etkinlikle ilgili Denizli Metropol’e özel açıklamalarda bulundu. Mersin “Böyle etkinliklerin, PAÜ İşletme Kulübü’ne, Pamukkale Üniversitesi’ne ve Denizli’ye büyük katkısı oluyor. Üniversite iş insanları birliğinin her zaman daim olmasını diliyorum” diye konuştu.  

ÖZEL RÖPORTAJ
Pamukkale Üniversite İşletme Topluluğu tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen “İş Dünyasında Hedef, Girişimcilik ve Liderlik” etkinliği Pamukkale Üniversitesi'nde gerçekleştirildi. Sadık Grubu ana sponsorluğunda düzenlenen etkinliğe her biri kendi sektöründe markalaşmış sanayi kuruluşlarının üst düzey yöneticileri katıldı.

OKTAY MERSİN'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


GESİFED Başkanı ve Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oktay Mersin, etkinlikle ilgili Denizli Metropol’e açıklamalarda bulundu. Mersin “Biz ilk etkinlikten beri bu işin içindeyiz. Biz PAÜ İşletme Topluluğu ile Türkiye’nin önde gelen simalarını, iş insanlarını, CEO’larını getiriyoruz. Bugün yine çok önemli iş insanlarını dinledik. Sadık Grubu olarak bu etkinlikleri çok önemsiyoruz. GESİFED’de bu yıl işin içine girdi. Böyle etkinliklerin, PAÜ İşletme Kulübü’ne, Pamukkale Üniversitesi’ne ve Denizli’ye büyük katkısı oluyor. Üniversite iş insanları birliğinin her zaman daim olmasını diliyorum” diye konuştu.  
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon