BEYAĞAÇ

BEYAĞAÇ'TA GELENEKSEL GÜREŞLER CUMARTESİ GÜNÜ. ER MEYDANI ŞAMPİYONLARI AĞIRLAYACAK

BEYAĞAÇ'TA GELENEKSEL GÜREŞLER CUMARTESİ GÜNÜ. ER MEYDANI ŞAMPİYONLARI AĞIRLAYACAK
Beyağaç Belediyesi 13. Geleneksel Hüseyin Çokal Yağlı Pehlivan Güreşleri, 3 Ağustos Cumartesi Günü Saat 11.00’de Beyağaç Hüseyin Çokal Er Meydanı’nda gerçekleştirilecek… Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün, tüm Denizlilileri Beyağaç’a davet etti.

Denizli`nin Beyağaç ilçesinde geleneksel hale gelen ve ilçenin kültürel dokusuna önemli katkılar sağlayan Hüseyin Çokal Yağlı Pehlivan Güreşleri bu yıl da büyük bir coşkuyla düzenlenecek. Beyağaç Belediyesi`nin 13 kez organize ettiği bu özel etkinlik, güreş severleri 3 Ağustos Cumartesi günü saat 11.00'de Beyağaç Hüseyin Çokal Er Meydanı'nda buluşturacak.



TÜM DENİZLİLİLER DAVETLİ!
Etkinlik öncesinde Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Halil İbrahim Özdemir ile birlikte DGC’de basın açıklamasında bulunan Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün "İlçemizin bu önemli geleneğini yaşatmak ve güreş kültürünü gelecek nesillere aktarmak amacıyla düzenlediğimiz güreşlerimizde herkesi aramızda görmekten mutluluk duyarız. Beyağaç'ın eşsiz atmosferinde unutulmaz bir gün geçireceğimize inanıyorum. Denizli'de güreş sporuna ilgi duyan herkes, bu özel etkinliği kaçırmamalı. Beyağaç'ta düzenlenecek olan 13. Geleneksel Hüseyin Çokal Yağlı Pehlivan Güreşleri, hem sporun hem de kültürün bir araya geldiği unutulmaz bir gün olacak. Bu geleneksel spor etkinliğini yerinde izlemek için Beyağaç'a bekliyoruz" dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon