BEYAĞAÇ

BEYAĞAÇ – KÖYCEĞİZ YOLUNUN TAMAMI ASFALTLANDI

BEYAĞAÇ – KÖYCEĞİZ YOLUNUN TAMAMI ASFALTLANDI
Tam 48 yıldır ulaşıma açılması beklenen Beyağaç – Köyceğiz turizm yolu ulaşıma açıldı. Müjdeyi Denizli Metropol canlı yayınında Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay vermişti. O yolun tamamı belediye ekipleri tarafından asfaltlandı. Başkan Akçay çalışmaları bizzat yönetti.

Geçtiğimiz hafta Denizli Metropol canlı yayınında Denizlililerle bir müjdeyi paylaşan Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, Beyağaç – Köyceğiz yolunun ulaşıma açıldığını söyledi. O yolun tamamı belediye ekipleri tarafından asfaltlandı. Başkan Akçay çalışmaları bizzat yönetti. Başkan Akçay yaptığı açıklamada “Bize bugünleri gösteren rabbimize sonsuz şükürler olsun. yıllardır hayalimiz olan Beyağaç - Köyceğiz yolumuzun tamamını asfalta kavuşturduk. Bakanlarımız Sayın Nihat Zeybekci’ye ve Mehmet Nuri Ersoy’a hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.



Başkan Akçay Denizli Metropol canlı yayınında “Ben Denizli Metropol canlı yayınında bunu ilk kez açıklıyorum. Dün itibariyle yolumuz bitti ve kullanıma açıldı. Bende ilk seyahati yaptım. Beyağaç – Köyceğiz yolu 1972 yılından beri bizlerin açılmasını istediği bir yoldu. Bu yolla ilgili 2009’da göreve geldikten sonra çalışmalarımızı yoğunlaştırdık ve 2011 yılı itibariyle bu yolun alt yapısı ile ilgili çalışmalara başladık. Büyükşehir olmadan önce İl Özel İdare, ardından Büyükşehir olduktan sonra Büyükşehir Belediyemiz, Orman Bölge Müdürlüğü ve ilçe belediyemiz ortaklaşa bu yolun alt yapı çalışmalarını sürdürdük ve bitirdik.  Asfaltlanması anlamında da önceki dönem Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin büyük katkıları oldu. Yüklenici firma son olarak kalan bölümü de asfaltladı. Hayalimiz gerçekleşti. Ben buradan sizlerin aracılığıyla bu yolun yapılmasında emeği geçen Önceki Dönem Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a ilçe halkım adına şükranlarımı sunuyorum. Biz o yoldan gelip geçtikçe, Sayın Bakanımız ve Büyükşehir Başkanımıza dua etmeye devam edeceğiz. Dün itibariyle yolumuz tamamen hizmete açılmış durumda. Pandemi sürecini de dikkate aldığımızda şu an için resmi bir açılış töreni yapmayacağız. Salgını atlattıktan sonra diğer hizmetlerimizle birlikte toplu bir açılış yapmayı düşünüyoruz” diye konuşmuştu. 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon