HONAZ

BELEDİYENİN BORCUNU BİTİRDİM, NAKİT PARAMIZ VAR

BELEDİYENİN BORCUNU BİTİRDİM, NAKİT PARAMIZ VAR
Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, hiçbir kuruma borcu olmayan ender belediyelerden birisi olduklarını söyledi. Başkan Kepenek, Denizli Metropol’de yayınlanan “Metropol Gündemi” programında belediye başkanlığına oturduğu günden bugüne kadar yaptıklarını anlattı.
   

BANKADA NAKİT PARAMIZ VAR


Göreve geldiği gün Honaz’da pazaryeri olmadığının altını çizen Honaz Belediye Belediye Başkanı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Çok çalışıyoruz. Honoz’da Orta Doğu gibi sokaklarda pazaryerleri vardı. Yağmur da çamurda sıcakta insanlar mahvoluyordu. Sokak ortasında pazaryeri olur mu? Yıllarca Honaz’ı yönetenler bir pazaryeri yapmamışlar. Bu gariban pazaryerini yapmaya başladı tabiki kendi paramla yapmıyorum kaynaklarımızı doğru kullanarak yapıyoruz”

KİMSEYE BORCUMUZ YOK


Görevi devraldığında Honaz Belediyesi’nin 5 milyon 600 bin liralık borcunun bitirdiğini ve belediyeyi artıya geçirdiğinin altını çizen Kepenek, “Biz tüm işlerimizi belli bir plan ve program dahilinde yapıyoruz. Borcumuzu bitirdik, bankada nakit paramız var. Düşündüğümüz projeleri yapacak paramız bulunuyor. Hiçbir kuruma borcu olmayan ender belediyelerden birisiyiz. Honaz halkı için gecemizi gündüzümüzü katarak çalışmalarımıza devam edeceğiz”

HONAZ BELEDİYE BAŞKANI YÜKSEL KEPENEK'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon