ÇARDAK

BAŞKAN YILMAZ: ÇARDAK’A 5 BİN YENİ İSTİHDAM, 20 BİN YENİ NÜFUS

BAŞKAN YILMAZ: ÇARDAK’A 5 BİN YENİ İSTİHDAM, 20 BİN YENİ NÜFUS
Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz’dan iddialı sözler… “Denizli’nin üçüncü büyük ilçesi olacağız” diyen Başkan Yılmaz, Çardak Organize Sanayi Bölgesi’nde tam kapasiteye ulaşıldığında 5 bin yeni istihdam ve 20 bin yeni nüfusa ulaşacaklarını Denizli Metropol’e özel açıkladı.

ÖZEL HABER
Denizli Metropol’ün Sinpaş Aquacity Denizli’den gerçekleştirdiği canlı yayına katılan Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, Metropol Gündemi programında Çardak Belediyesi’nin son dönemdeki çalışmalarını anlattı. Yılmaz ayrıca Çardak Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili açıklamalar yaptı. Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, ilçede başta Çardak Organize Sanayi Bölgesi olmak üzere iş dünyasına belediye olarak her zaman destek olduklarını belirterek “Özellikle Çardak OSB Yönetim Kurulu Başkanı Okan Konyalıoğlu ve Yönetimi ile sürekli istişare içindeyiz. Ben başkan seçildiğimde ilk toplantıyı Çardak OSB Yönetimi ile yaptık. Çardak Belediyesi deyince önce çekindiler. Önceki dönemlerde sorunlar yaşamışlar. 24 saat yanlarında olduğumuzu söyledik. Arkadaşlarımız geçen süre zarfında her sorunlarında 7/24 yanlarında olduğumuzu gördüler. Ardından sağolsunlar, teşekküre geldiler. Biz belediye olarak onlara her türlü desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz” dedi.



Yılmaz “Çardak Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırımlar sürüyor. Tam kapasiteye ulaşıldığında burası 5 binin üzerinde istihdam sağlayacak. Bir ailenin ortalama 4 kişiden oluştuğunu düşürseniz, bu da 20 bin yeni nüfus demek. Ben hatta Enerji Bakanımız doğal gaz müjdesini verdiğinde, Bakanımıza Denizli’nin üçüncü büyük ilçesi olmaya talibiz dedim. Verdiğimiz sözü bu istihdam ve nüfus artışı ile yerine getireceğiz. Tabi böyle bir istihdam ve nüfus artışı ile konut ihtiyacı da doğacak. Bununla ilgili de Ankara’da görüşmelerim oldu. TOKİ Konutlarının sayısını arttıracağız. İkinci etaba başvurduk. Yer arıyoruz. Merkeze 200 konut, Gemiş Mahallemize 150 konut, Hayriye Mahallemize ise 100 yeni konut yapacağız. TOKİ Başkanı ile görüşmelerimde bu konutlar için onay aldım. Çardak’a 500 yeni konut daha yaparak, bu yeni istihdamla birlikte Çardak’a yerleşecek çalışanların konut sıkıntısı yaşamamasını sağlayacağız” dedi.   

ÇARDAK BELEDİYE BAŞKANI HÜSNÜ YILMAZ’IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon