YAŞAM-GÜNCEL

BAŞKAN TEFENLİLİ’DEN RAMAZAN AYI MESAJI

BAŞKAN TEFENLİLİ’DEN RAMAZAN AYI MESAJI

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Tefenlili, mesajında Ramazan ayının manevi önemine dikkat çekerek, birlik, beraberlik ve hoşgörünün bu mübarek ayda daha da pekişmesi gerektiğini vurguladı.




 

Başkan Tefenlili, Ramazan ayının, Yüce Allah’ın bizlere bahşettiği nimetlerin kıymetini daha iyi anlama fırsatı sunduğunu belirterek, “Kur’an-ı Kerim’in nazil olmaya başladığı ve Kadir Gecesi’ni içinde barındıran bu mübarek ay, gönüllerin birleştiği, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı bir zaman dilimidir” dedi.

Ramazan ayının ruhu ve bedeni terbiye etmek için büyük bir fırsat sunduğunu ifade eden Tefenlili, “Bu müstesna günleri fırsat bilmeli, hoşgörü ve barış içerisinde, İslam’ın tüm güzelliklerini hayatımıza yansıtmalıyız” ifadelerini kullandı.

Başkan Tefenlili, mesajının sonunda Ramazan ayının ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ederek, “Cenab-ı Hak’tan bizleri daha nice Ramazanlara kavuşturmasını niyaz ediyorum” dedi.
 

BERKAY BİLALOĞLU

BERKAY BİLALOĞLU

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon