ACIPAYAM

BAŞKAN ŞEVKAN’DAN ALİVEREN MAHALLESİ’NE YENİ TESİS

BAŞKAN ŞEVKAN’DAN ALİVEREN MAHALLESİ’NE YENİ TESİS
Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan çalışmalarını ilçenin her bölgesinde aralıksız sürdürüyor.  Bu anlamda bir süre önce Aliveren Mahallesi’nde başlayan kapalı alan çalışması neredeyse tamamlanırken, Başkan Şevkan bölgede incelemede bulundu.  

Göreve geldiği günden bu yana vatandaşın sevgisini kazanan Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan'ın çalışmalarını ilçenin her bölgesinde aralıksız sürdürüyor.  Bu anlamda bir süre önce Aliveren Mahallesi’nde başlayan kapalı alan çalışması neredeyse tamamlandı.



Konuyla ilgili açıklama yapan ve kişisel sosyal medya hesabından da paylaşım yapan Başkan Şevkan "Aliveren Kapalı Alanımız ve ekleri sona gelmiş durumda. İşçimizden mühendisimize hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Sevgili kardeşlerim ellerinize sağlık" dedi. Bir mesaj vermek istediğini de söyleyen Şevkan "Daha çok çalışıp kalan yerleri de bitirmemiz gerek" dedi. İşçilerine hitaben "Sizde bu gücü, yeteneği ve özgüveni görüyorum" diyen Şevkan son olarak, "Bu sevdaya her şeyimiz fedadır. Bir sevdadır Acıpayam"  dedi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon