PAMUKKALE

BAŞKAN ÖRKİ MHP İL BAŞKANI YILMAZI AĞIRLADI

BAŞKAN ÖRKİ MHP İL BAŞKANI YILMAZI AĞIRLADI
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri makamında ziyaret etti.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı olarak atanan Av. Mehmet Ali Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu. Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanı Av. Mehmet Ali Yılmaz ve il yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Avni Örki’ye iadeyi ziyarette bulundular.



Birlik ve beraberlik mesajlarının tekrarlandığı ziyarette Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, kendilerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Pamukkale Belediyesinde Cumhur İttifakı olarak 22 meclis üyesiyle, birlik ruhu içerisinde muhteşem işlere imza attık. İnşallah bundan sonra da böyle devam edecek. Cumhur İttifakı hem ilçemizde, hem ilimizde hem de ülkemizde çok büyük anlamlar barındırıyor. Cumhuriyetimizin 100. yılını da idrak edeceğimiz, ülkemiz için çok önemli olan bir yıla girdik. Türkiyemiz için çok önemli bir seçim süreci de önümüzde, bu süreci Cumhur İttifakı olarak başarılı bir şekilde geçireceğimize eminim” derken MHP Denizli İl Başkanlığı görevine atanan Av. Mehmet Ali Yılmaz ise “Pamukkale ilçesinde gerçekleştirmiş olduğunuz tüm hizmetleriniz adına teşekkür ediyoruz. Yerel yönetim algı ve anlayışınızı takdirle karşıladığımızı bilmenizi istiyorum. Cumhur İttifakı olarak Türkiye yüzyılının imarı ve inşasında var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi grubu olarak Cumhur İttifakına, belediyemizin tüm icraatlarına katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon