YAŞAM-GÜNCEL

BAŞKAN KAVCAR GÜVEN TAZELEDİ

BAŞKAN KAVCAR GÜVEN TAZELEDİ
Denizli 20 Güncel Yaşam Kültür ve Yardımlaşma Derneği, genel kurula gitti. Gerçekleşen genel kurulda Kurucu Başkan Ahmet Kavcar tekrar Başkan seçilerek güven tazeledi.

Dernek binasında gerçekleşen genel kurulda iki aday yarıştı. Mevcut Başkan Ahmet Kavcar geçerli olan 1570 oyun 1226’sını alırken, rakibi Mithat Demir ise 274 oyda kaldı. 70 oy ise geçersiz sayıldı. Böylece Kurucu Başkan Ahmet Kavcar tekrar Başkan seçilerek güven tazeledi. Genel kurula Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, Kumafşarlılar Eğitim ve Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Afşar Ramazan, delegeler, davetli misafirler katıldı.



Denizli 20 Güncel Yaşam Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Kavcar “Genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Çok güzel bir ortamda geçen genel kurulumuza katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı ve Kumafşarlılar Eğitim ve Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Afşar Ramazan ile tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Güven tazeledik. Denizli’ye, halkımıza ve üyelerimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon