ÇAL

BAŞKAN HAKAN’DAN VATANDAŞ BULUŞMALARI

BAŞKAN HAKAN’DAN VATANDAŞ BULUŞMALARI
Çal Belediye Başkanı Ahmet Hakan, 'Vatandaş Buluşmaları' kapsamında Çal’ın Ortaköy mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Hakan, vatandaşların görüş ve önerilerinin önemli olduğunu belirterek, düzenli olarak gerçekleştirilecek buluşmalarla sorunların daha kısa sürede çözüleceğini ifade etti.

Denizli’nin Çal ilçesinde Belediye Başkanı Ahmet Hakan, göreve başladığı ilk günden itibaren vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Mahalle mahalle vatandaşlar ve esnaflar ile bir araya gelen Başkan Hakan, hem projelerini anlatıyor. Hem de halkın önerilerini alıyor. Çal Belediye Başkanı Ahmet Hakan, mahalle ziyaretleri kapsamında son olarak Ortaköy Mahallesi’ndeydi.



Başkan Hakan, Ortaköy Mahallesi’ndeki vatandaşların yoğun ilgisi ve desteğiyle karşılaştı. Mahalle sakinleriyle de tek tek sohbet eden Başkan Hakan “Mahalle ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını yerinde gözlemliyor, taleplerini hızla çözmek için de ekiplerimizi yönlendiriyoruz. Çal’ımız için halkımızla el ele çalışmaya, mahallelerimizin yaşam konforunu artırmak için yoğun mesaimize durmaksızın devam edeceğiz.” dedi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon