MERKEZEFENDİ

BAŞKAN DEVECİLER’DEN BU AKŞAM OYNANACAK MAÇA DAVET

BAŞKAN DEVECİLER’DEN BU AKŞAM OYNANACAK MAÇA DAVET
Son iki maçını kazanan Merkezefendi Belediyesi Basket, haftanın kapanış maçında Onvo Büyükçekmece’yi konuk edecek. Başkan Veli Deveciler taraftarları takıma sahip çıkmaya çağırırken; “Takımımızın değeri yeterince anlaşılmıyor” ifadelerini kullandı.

Basketbol Süper Ligi’nde son iki maçından galibiyetle ayrılarak çıkışa geçen Merkezefendi Belediyesi Basket, ligin 12’nci haftasında sahasında Onvo Büyükçekmece’yi konuk edecek. Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak mücadele bu akşam saat: 19.00’da başlayacak.

Merkezefendi Belediyesi Basket Kulüp Başkanı Veli Deveciler, tüm taraftarları maça davet etti. Deveciler “Yeterince değerinin anlaşılmadığı takımımızın, herkese inat şehrin en büyük heyecanı olmaya devam ettiğini görüyoruz.  Bu hafta ligin en önemli maçlarından birini oynayacağız. İyi basketbol oynayan, yıllardır ligin önemli parçası olan Büyükçekmece ile pazartesi 19:00 da karşılaşıyoruz. Kazanmamız halinde sıralamada iyi bir duruma geleceğiz. Takım iyi durumda, çok çalışıyorlar. Çok daha iyi duruma geleceğiz. Seyircimizin desteğiyle harika bir maç sonu olacağını düşünüyoruz. Herkesi bu güzel maçı izlemek ve heyecanı yaşamak için salona davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon