BOZKURT

BAŞKAN ÇELİK O GÖREVE İKİNCİ KEZ SEÇİLDİ

BAŞKAN ÇELİK O GÖREVE İKİNCİ KEZ SEÇİLDİ
Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği (EMARÇEB) Genel Kurul toplantısı düzenledi. Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, başarılı yerel yönetim politikalarının sonucunda ikinci kez encümen üyeliğine seçildi.

Türkiye'nin çevre alanında kurulmuş ilk ve tek yerel yönetimi olan "Ege-Marmara Çevre Belediyeler Birliği" çevre dostu belediyelerle 2021 yılı 1.olağan seçimli meclisini Edremit'te gerçekleştirdi.

Birlik başkanı Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın açılış konuşmasını yapmasından sonra olağan seçimli genel kurula geçildi. Daha önce Birlik Encümen Üyeliğine seçilen Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, aynı göreve ikinci kez seçildi. Çelik, genel kurulda teşekkür konuşması yaptı. Ardından Doç. Dr. Gökhan Günaydın ve Emre Kovankaya'nın konuşmacı olarak katıldığı "İklim Değişikliği ve Su Krizi" konulu panel gerçekleştirildi. Panelde çevre sorunlarının insan kaynaklı olduğu ve bu sorunların çözümü ile ilgili tespitler dile getirildi.



Başkan Çelik Denizli Metropol’e yaptığı açıklamada “EMARÇEB, bugüne kadar çok önemli işlere imza atan, çevre ve doğa hakları konusunda kendini kanıtlamış bir birlik. Burada encümen olarak ikinci kez görev almak benim için çok büyük bir onur. Son yıllarda iktidarın çevre ve doğa konularında yaptığı büyük yanlışlar, toplumsal vicdanı yaralamakta ve ülkemizin doğal kaynaklarını maalesef ki heba etmektedir. Buna karşı olan mücadelemizi daha ısrarlı bir şekilde takip edecek, ağacın, suyun, dili olmayanların dili olmaya devam edeceğiz” dedi. 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon