POLİTİKA

BAŞKAN ÇELİK “BİZ KOLTUK MERAKLISI DEĞİLİZ”

BAŞKAN ÇELİK “BİZ KOLTUK MERAKLISI DEĞİLİZ”
Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik Denizli Metropol ekranında 31 Mart seçimlerinin yıldönümü özel programında haciz olayı ile ilgili değerlendirmede bulundu.

ÖZEL HABER
Başkan Çelik olayın geçmişini bir kez daha canlı yayında anlatarak “11 yıl önce meydana gelen kötü bir kaza sonucu bir işçinin kol kaybı ile ilgiliydi. Bizim dönemimizde borç tahsiline gelindi. Haciz olayı kişiselleşti. Bozkurt Belediyesi’nin malı, mülkü, araç gereçleri çoktur. Gelen art niyetli avukatlar tarafından makam koltuğum, makam odam ve makam aracım haczedildi. Zannediyorum onlara bunlar gerekliymiş. Makam odasında Atatürk portresini de haciz etmek istediklerinde benim ve icra müdürü tarafından geri püskürtme yaşandı. Böyle bir olayla Bozkurt Belediyesi’nin adının ulusal basında anılması beni çok üzdü. Biz yatırımlarımızla yaptıklarımızla projelerimiz ve üretimimizle yer almak isterken, böyle nahoş bir olayla yer almak beni çok yaraladı” dedi.

“KOLTUK MERAKLISI DEĞİLİZ”
Çelik, olayın ardından Türkiye’nin dört bir yanından destek için arayanlar olduğunu belirterek “Biz koltuk meraklısı değiliz. O olayın ardından Türkiye’nin dört bir yanından partili partisiz herkes beni arayarak üzüntülerini dile getirdi. Destek oldu. Bana araç göndermek isteyenden tutunda odamı döşemek isteyen birçok teveccühle karşılaştım. Hepsine teşekkür ediyorum. Allaha şükür hiçbir şeye ihtiyacımız yok. Borcumuz da ödenmekte” diye konuştu.

“BÖYLE BİR DESTEĞİN OLMASI BENİ SEVİNDİRDİ”
Başkan Çelik sözlerinin devamında ise “Tabi bu olay karşısında sessiz kalamazdık. Küçük bir basın açıklamasından sonra olayı çarpıtarak olayı geri püskürtmek zorunda kaldılar. Bozkurtlu vatandaşlardan büyük destek gördüm. Yaşlı teyzeler torunları vasıtasıyla beni arayarak ‘Sen hiç merak etme sen koltuğu ne yapacaksın biz seni başımızın üzerinde gezdirmek için seçtik’ diyenler oldu. Ağlayanlar vardı. Güzel şeyler bunlar. Böyle bir desteğin olduğunu bilmek beni sevindirdi.  Keşke bu olay olmasaydı. İnsan her konuda tecrübe ediniyor. Ben başıma gelenlerden ders alan biriyim. İnsanları tanımak için böyle şeylerde gerekiyormuş” ifadelerini kullandı.

BOZKURT BELEDİYE BAŞKANI BİRSEN ÇELİK’İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon