BABADAĞ

BAŞKAN ATLI, VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ!

BAŞKAN ATLI, VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ!

Her fırsatta vatandaşlarla buluşan Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı; Kelleci, Bekirler ve Mollaahmet Mahalleleri’ne giderek, vatandaşlarla bir araya geldi.


Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, sahada vatandaşlarla içe içe olmaya devam ediyor. Başkan Atlı, CHP Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kocabay, CHP Babadağ İlçe Başkanı Mehmet Altınöz ve yönetimleri ile birlikte Babadağ’ın Kelleci, Bekirler ve Mollaahmet Mahalle’lerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, onlarla sohbet etti. Vatandaşlar Başkanı Atlı’yı ilçeye kazandırdığı projelerden dolayı teşekkür etti.

“HEP BİRLİKTE GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ”
Vatandaşların talep ve isteklerini dinleyen Başkan Atlı, “Yaptığımız ziyaretlerde hem mahalle sakinlerimiz hem de esnaflarımız ile sohbet etme fırsatı bulduk. Babadağımızın her noktasını modern şehircilik ve sosyal belediyecilik anlayışı ile buluşturmaya çalışıyoruz. Tarihi ve doğal güzelliği ile nam salan Babadağ’da vatandaşlarımızın bizden beklentilerini dinledik. Babadağımızda proje ve yatırımlarımıza devam ediyoruz. Yaptığımız hizmetlerin hemşehrilerimiz tarafından ilgi ve takdir ile karşılanması bizleri çok mutlu ediyor. Her zaman vatandaşlarımızın yanında, birlik ve beraberlik içerisinde olmaya devam edeceğiz. Birleşe birleşe kazanacağız. Hep birlikte güzel günler göreceğiz” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon