BABADAĞ

BAŞKAN ATLI, BABADAĞ’IN GELECEĞİ İÇİN TARİHİ BİR İMZA ATTI

BAŞKAN ATLI, BABADAĞ’IN GELECEĞİ İÇİN TARİHİ BİR İMZA ATTI
Babadağ ilçesinde Başkan Ali Atlı’nın önemli projeleri arasında yer alan ‘Küçük Sanayi Sitesi’ için ilk adım atıldı. Babadağ Belediyesi sitenin yapılacağı alan olan, ilçenin atıl durumdaki futbol sahasının tapusu Gençlik Spor Bakanlığı’ndan devraldı. Süreci Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı Denizli Metropol canlı yayınında anlattı.

ÖZEL HABER
Denizli’nin Babadağ ilçesinde Belediye Başkanı Ali Atlı’nın önemli projelerinden olan ‘Küçük Sanayi Sitesi’ için verilen uzun uğraşlar ilk meyvesini verdi. Küçük Sanayi Sitesi’nin yapılacağı alanın tapusu belediye tarafından alındı. Küçük Sanayi Sitesi için ilçenin atıl durumda olan futbol sahasının tapusu Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki hazine arazisindeydi. Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı’nın uzun uğraşları sonucunda Babadağ Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Baran ile imzayı attı. Atılan imza ile ilk resmi adım atılmış olurken yapımına en kısa sürede başlanacağı müjdelendi.



Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı beklenen projeyle ilgili Denizli Metropol’de Metropol Gündemi programına katılarak süreci anlattı. Atlı “Bizim için çok önemliydi. Bir üreten bir ilçeyiz. Tarım ve hayvancılıkla ilgili coğrafi yapımız uygun değil. İlçe ekonomisi, geçim tekstilden sağlanıyor. Çok büyük bir adım attık. Gerçekten tarihi bir imzaydı Babadağ için. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, projelerimiz ve büyük uğraşlarımız arasında yer alan “ Küçük Sanayi Sitesi”nin arsa tapu işlemlerini Gençlik Spor Bakanlığımız ile imza altına aldık. Babadağ için sizin için diyerek çıktığımız bu yolda en önemli projelerimizden birini daha hayata geçirmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni tapumuz Babadağ’a ve hemşehrilerimize hayırlı olsun. Ben buradan sizin aracılığınızla emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

BABADAĞ BELEDİYE BAŞKANI ALİ ATLI’NIN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon