EKONOMİ

BASİAD, TEDx DENİZLİ’Yİ SOSYAL HAYATA ARMAĞAN ETTİ

BASİAD, TEDx DENİZLİ’Yİ SOSYAL HAYATA ARMAĞAN ETTİ
Denizli Metropol’de yeni yayın döneminin iddialı programlarından Metropol Meydanı; dördüncü bölümünde (BASİAD) Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu’nu ve önceki Dönem BASİAD Başkanlarını ağırladı. Programa katılan Denizli Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Selim Kasapoğlu, BASİAD’ın, TEDx Denizli etkinliğini ulusal anlamda kent sosyal hayatına armağan ettiğini söyledi.

ÖZEL HABER
Yeni yayın dönemine 1 Eylül 2021 itibariyle start veren Denizli Metropol, yeni döneme yeni programı ile “Merhaba” dedi. “Metropol Meydanı” programı başladı. Metropol Meydanı, ilkinde DESİAD Yönetim ve İstişare Kurulu Üyelerini, ikincisinde Pamukkale Üniversitesi Yönetim kademesini, üçüncü bölümünde ise Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu’nu ve Fashıon Week 2021 katılımcı firmalarını ağırlamıştı. Dördüncü bölümün konukları ise Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu ve BASİAD Önceki Dönem Başkanları oldu. TED Denizli Koleji’nden canlı yayınlanan programa BASİAD Başkanı Şeref Arpacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Engin Çoban, Ayşegül Çivi, Sibel Tahtalı ve Murat Çoban, BASİAD önceki Dönem Başkanlarından Hüseyin Memişoğlu, Selim Kasapoğlu, İsmail Yılmaz, BASİAD Üyeleri Cemal Gürsel Özdemir, Mustafa Kaynak katıldı.



BASİAD Başkanı Şeref Arpacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve BASİAD önceki Dönem Başkanları, yakın zamanda gerçekleştirilen TEDx Denizli etkinliği, Babadağ’la ilgili projeleri anlattı. BASİAD çalışmaları, ihracat,  markalaşma ve yeni projeler ile son ekonomi gündemi konuşuldu. Programa katılan Denizli Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Selim Kasapoğlu, BASİAD’ın, TEDx Denizli etkinliğini ulusal anlamda kent sosyal hayatına armağan ettiğini söyledi.



Kasapoğlu “Ben Şeref Arpacı Başkanımızdan önce BASİAD Başkanlığı yaptım. Benden önce Hüseyin Memişoğlu ve İsmail Yılmaz vardı. BASİAD’a uzun yıllar emek verdim. Ben TEDx’in şöyle bir önemi olduğunu düşünüyorum. Bugüne kadar yaptığımız bütün çalışmalarda konuyu hep Babadağ ile kısıtladık. Benim dönemimde ‘Turizm yolunda Babadağ Projesi’ yapıldı. Bu Babadağ’ı kalkındırmak için başlatılan bir projeydi. Bundan önceki projeler de daha çok Babadağ’la kısıtlı sadece Babadağ’a hitap eden projelerdi. BASİAD, TEDx ile ilk defa tüm Denizli’ye hitap eden bir projeye imza atmış oldu. Ben bunun önemli olduğunu düşünüyorum. Şehrin sosyal hayatına etki eden şehrin sosyal hayatına armağan olan bir proje oldu aslında” diye konuştu.

DSO BAŞKAN YARDIMCISI SELİM KASAPOĞLU’NUN TEDX ETKİNLİĞİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon