EKONOMİ

BASİAD, PAÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ’NDE

BASİAD, PAÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ’NDE
Kısa adı BASİAD olan Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu, Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’ndeydi. BASİAD’lılar fakülte akademisyenleri ile bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdi.

Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kadir Kavaklıoğlu ve Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Havva Boyacıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyaret PAÜ Sosyal Tesislerde yenilen yemekle başladı.



Ardından PAÜ Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda Bilgisayar Müh. Bölümü Arş. Gör. Behlül Sarıkaya, Çevre Müh. Bölümü Prof. Dr. Hidayet Argun, Elektrik-Elektronik Müh. Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdullah Tahsin Tola, Elektrik-Elektronik Müh. Bölümü Doç. Dr. Selim Köroğlu, Endüstri Müh. Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aşkıner Güngör, Gıda Müh. Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yahya Tülek ve Başkan Yard. Doç. Dr. Fatma Işık, İnşaat Müh. Bölüm Başkan Yard. Dr. Öğr. Üyesi Engin Nacaroğlu, Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğr. Üyesi Prof. Dr. Yahya Özpınar, Makine Müh. Bölümü Prof. Dr. Mehmet Fevzi Köseoğlu ve Prof. Dr. Gülay Yakar, Tekstil Müh. Bölüm Başkan Yard. Prof. Dr. Güngör Durur’un katılımlarıyla devam etti.



Toplantıda sanayi kuruluşlarıyla yakın ilişkilerin önemi, firmalarda sistem iyileştirme, proje ve performans yönetimi, danışmanlık ve eğitim faaliyetleriyle sanayinin eğitim ihtiyacının giderilmesi gibi konularda fikir alışverişinde bulunuldu. Ardından PAÜ İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Abdullah Akdoğan Merkez bünyesindeki test ve analiz imkanlarını ve mevcut teknolojileri yerinde gösterdi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon