EKONOMİ

BASİAD’DAN KAMPANYA VE İŞ DÜNYASI DERNEKLERİNE ÇAĞRI

BASİAD’DAN KAMPANYA VE İŞ DÜNYASI DERNEKLERİNE ÇAĞRI
Kısa adı BASİAD olan Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği örnek bir kampanyaya imza atarken, Denizli’deki iş dünyasının diğer sivil toplum kuruluşlarına da çağrıda bulundu.

Denizli’de sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği; Başkan Şeref Arpacı önderliğinde yine önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Aynı zamanda kendisine ait bir ormanı da bulunan BASİAD, ülkenin dört bir yanından gelen orman yangını haberlerine kayıtsız kalmadı ve TEMA Vakfı’na bin fidan bağışlayarak bu konuda öncülük etti.  

BASİAD bağışla ilgili sosyal medya adreslerinden görsel paylaşırken, görselin altına da “BASİAD Yönetim Kurulu olarak TEMA Vakfı’nın yeniden yeşillendirme amacıyla başlattığı projeyi 1000 adet fidan ile destekliyor, kardeş derneklerimizi “yeniden yeşerteceğiz” kampanyasına katkıda bulunmaya davet ediyoruz” açıklamasını koydu. Görsele Denizli’de faaliyetlerini sürdüren DEGİAD; DESİAD, GESİFED ve DETGİS etiketlenerek, kampanyaya katılma çağrısında bulunuldu.

Açıklamada ayrıca “BASİAD Ailesi olarak ülkemizde meydana gelen orman yangınlarından dolayı büyük bir üzüntü yaşıyoruz. İtfaiye ekiplerimizin mücadeleleri için kendilerine teşekkür etmekle birlikte, en kısa zamanda yangının kontrol altına alınmasını temenni ediyor, hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diliyoruz” denildi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon