SPOR

BALTALI GRUP DESK MALATYA B.ŞEHİR İLE BERABERE KALDI

BALTALI GRUP DESK MALATYA B.ŞEHİR İLE BERABERE KALDI
Ampute Futbol 2020-2021 Sezonu Süper Lig yedinci hafta maçında Baltalı Grup Denizli Engelliler Spor Kulübü, Malatya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile karşılaştı. İki takım arasındaki karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun organizasyonuyla Ampute Futbol Süper Ligi sürüyor. Denizli’yi Ampute Futbol Süper Ligi’nde temsil eden Baltalı Grup Denizli Engelliler Spor Kulübü ilk maçında Esenyurt Engelli gücü Spor Kulübü’nü 6-0 mağlup etmiş, ikinci maçında Trabzon Ortahisar Belediye Spor Kulübü ile 0-0 berabere kalmıştı. Üçüncü hafta maçını oynamayan ve haftayı bay geçiren temsilcimiz dördüncü hafta maçında TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü karşılaştı ve karşılaşmayı 2-0 kazandı. Beşinci hafta maçında ise Baltalı Grup DESK rakibi Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’ne 5-2, altıncı hafta maçında ise rakibi Etimesgut Belediyesi Ampute Spor Kulübü’ne 2-0 yenilmişti.



Baltalı Grup DESK, yedinci hafta maçında bugün saat 18.00’de başlayan karşılaşmada Altındağ Stadı’nda Malatya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile karşılaştı. İlk yarı 0-0 berabere sonuçlandı. İkinci yarıda 30. Dakikada kontrataktan Ekber ile golü bulan Malatya ekibi maçın neredeyse tamamında defansif bir oyun sergiledi. Karşılaşmanın başından sonuna kadar baskılı bir oyun sergileyen temsilcimiz 38. dakikada Emin Tiryaki ile beraberliği yakalarken, kalan dakikalardaki üstün oyununa rağmen bir türlü galibiyet golünü bulamadı.



Bu sonuçla temsilcimiz 8 puana yükseldi. Baltalı Grup DESK 13 Haziran Pazar günü 8. hafta maçında saat 20.30’da bu kez Pendik Engelliler Spor Kulübü ile karşılaşacak.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon