SPOR

BALTALI GRUP DESK İLK MAÇINDA FARKLI KAZANDI: 6-0

BALTALI GRUP DESK İLK MAÇINDA FARKLI KAZANDI: 6-0
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun organizasyonuyla Ampute Futbol Süper Ligi başladı. Denizli’yi Ampute Futbol Süper Ligi’nde temsil eden Baltalı Grup Denizli Engelliler Spor Kulübü ilk maçında Esenyurt Engelli gücü Spor kulübü ile karşılaştı. Baltalı Grup DESK, rakibini sahadan silerek karşılaşmayı 6-0 kazandı.

HABER MERKEZİ
Ampute Futbol 2020-2021 Sezonu Süper Lig maçları Ankara’da oynanıyor. Denizli’yi Ampute Futbol Süper Ligi’nde temsil eden Baltalı Grup Denizli Engelliler Spor Kulübü ilk maçında bugün Esenyurt Engelli gücü Spor kulübü ile karşılaştı. Saat 20.30’da başlayan karşılaşma Altındağ Stadı’nda oynandı.



Temsilcimiz karşılaşmaya çok iyi başlayarak ard arda goller buldu. Daha ikinci dakikada Nurettin Balkaya takımını 1-0 öne geçirdi. Dakikalar 10’u gösterdiğinde Mohammad Reza durumu 2-0 yaptı. 25. Dakikada ise Ali Buda’nın golü geldi ve Baltalı Grup DESK 3-0 öne geçmiş oldu. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarıda 35 ve 45. Dakikalarda Mohammad Reza’nın iki golü geldi ve temsilcimiz durumu 5-0’a getirdi. Son gol ise maçın son dakikasında Emrah Akdemir’den geldi ve karşılaşma 6-0 sona erdi.    



Bu sonuçla ilk hafta maçı sonrası Baltalı Grup DESK, 3 puan alırken, averajla üçüncü sırada kendine yer buldu. Temsilcimizin (6 Haziran Pazar) yarınki rakibi Trabzon Ortahisar Belediye Spor Kulübü. Karşılaşma saat 19.30’da yine Altındağ Stadı’nda oynanacak.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon