SPOR

BALTALI GRUP DESK DURDURULAMIYOR

BALTALI GRUP DESK DURDURULAMIYOR
Ampute Futbol 2020-2021 Sezonu Süper Lig dördüncü hafta maçında Baltalı Grup Denizli Engelliler Spor Kulübü TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü karşılaştı. Temsilcimiz baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada rakibini 2-0 yendi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun organizasyonuyla Ampute Futbol Süper Ligi sürüyor. Denizli’yi Ampute Futbol Süper Ligi’nde temsil eden Baltalı Grup Denizli Engelliler Spor Kulübü ilk maçında Esenyurt Engelli gücü Spor Kulübü’nü 6-0 mağlup etmiş, ikinci maçında Trabzon Ortahisar Belediye Spor Kulübü ile 0-0 berabere kalmıştı. Üçüncü hafta maçını oynamayan ve haftayı bay geçiren temsilcimiz dördüncü hafta maçında bugün TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü karşılaştı.

MAÇIN İLK YARISINDA TEMSİLCİMİZ ÜSTÜNDÜ
Saat 12.30’da başlayan karşılaşma Altındağ Stadı’nda oynandı. Karşılaşmaya hızlı başlayan temsilcimiz Baltalı Grup Denizli Engelliler Spor Kulübü oyuncuları ard arda gol şansı bulurken, bu pozisyonlarda TSK Rehabilitasyon Kalecisi Yaşar kurtarışlarıyla kalesinde devleşti.

İLK YARIDA İKİ GOL GELDİ
Maçın ilk yarısında neredeyse tek kale oynayan temsilcimiz 15. Dakikada Kaptan Emin’in golüyle 1-0 öne geçti. Ceza sahası dışından müthiş bir şut çıkaran Emin, topu 90 olarak tabir edilen bölgeye gönderirken, Kaleci Yaşar’ın çabası gole engel olamadı. Dakikalar 25’i gösterdiğinde Nurettin topu ağlara göndererek, Baltalı Grup Denizli Engelliler Spor Kulübü’nü 2-0 öne geçirdi. Maçın ilk yarısı Baltalı Grup Denizli Engelliler Spor Kulübü’nün 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Yoğun yağış altında oynanan karşılaşmanın ikinci yarısına da temsilcimiz iyi başladı ve birçok pozisyon buldu. İki takımda ikinci yarı sonucu değiştirecek gol bulamayınca karşılaşma Temsilcimiz Baltalı Grup Denizli Engelliler Spor Kulübü’nün 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

9 HAZİRAN ÇARŞAMBA RAKİBİMİZ ŞAHİNBEY BELEDİYE
Bu sonuçla iki maç sonunda Baltalı Grup DESK, puanını 7’ye yükseltmiş oldu. Temsilcimiz 9 Haziran Çarşamba günü 5. Hafta maçında saat 10.00’da bu kez Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile karşılaşacak.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon