SPOR

BALTALI GRUP DESK 2 – PENDİK ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ 6

BALTALI GRUP DESK 2 – PENDİK ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ 6
Ampute Futbol 2020-2021 Sezonu Süper Lig sekizinci hafta maçında Baltalı Grup Denizli Engelliler Spor Kulübü, Pendik Engelliler Spor Kulübü ile karşılaştı. Temsilcimiz karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı.  

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun organizasyonuyla Ampute Futbol Süper Ligi sürüyor. Denizli’yi Ampute Futbol Süper Ligi’nde temsil eden Baltalı Grup Denizli Engelliler Spor Kulübü ilk maçında Esenyurt Engelli gücü Spor Kulübü’nü 6-0 mağlup etmiş, ikinci maçında Trabzon Ortahisar Belediye Spor Kulübü ile 0-0 berabere kalmıştı. Üçüncü hafta maçını oynamayan ve haftayı bay geçiren temsilcimiz dördüncü hafta maçında TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü karşılaştı ve karşılaşmayı 2-0 kazandı. Beşinci hafta maçında ise Baltalı Grup DESK rakibi Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’ne 5-2, altıncı hafta maçında ise rakibi Etimesgut Belediyesi Ampute Spor Kulübü’ne 2-0 yenilmiş, yedinci hafta maçında ise rakibi Malatya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile 1- 1 berabere kalmıştı.

MAÇI SPOR BAKANI DA İZLEDİ
Baltalı Grup DESK, sekizinci hafta maçında bugün saat 20.30’da başlayan karşılaşmada Altındağ Stadı’nda Pendik Engelliler Spor Kulübü ile karşılaştı. Karşılaşmayı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’da izledi.

KARŞILAŞMA GOL DÜELLOSU ŞEKLİNDE GEÇTİ
Karşılaşmanın ikinci dakikasında Pendik Engelliler Hamza Muhammet ile 1-0 öne geçti. 8. 12. ve 25. Dakikalarda ise Serkan Dereli’nin golleriyle Pendik Engelliler Spor Kulübü ilk yarıyı 4-0 önde kapattı. İkinci yarıya da iyi başlayan İstanbul ekibi 32.  ve 35 dakikalarda Hamza Muhammet’in golleriyle durumu 6-0’a getirdi.  Baltalı Grup DESK karşılaşmanın sonlarına doğru ard arda iki gol buldu. 47. Dakikada Ferhat ve 48. Dakikada Emin’den gelen gollerle karşılaşma 6-2’ye geldi.

Bu sonuçla temsilcimiz 8 puanda kaldı. Baltalı Grup DESK 14 Haziran Pazartesi günü 9. hafta maçında saat 20.00’de bu kez Şişli Yeditepe Engelliler Spor Kulübü ile karşılaşacak.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon