SPOR

BALTALI GRUP DESK 0 – ETİMESGUT AMPUTE BEL SK 2

BALTALI GRUP DESK 0 – ETİMESGUT AMPUTE BEL SK 2
Ampute Futbol 2020-2021 Sezonu Süper Lig altıncı hafta maçında Baltalı Grup Denizli Engelliler Spor Kulübü Etimesgut Belediyesi Ampute Spor Kulübü karşılaştı. Temsilcimiz karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı.  

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun organizasyonuyla Ampute Futbol Süper Ligi sürüyor. Denizli’yi Ampute Futbol Süper Ligi’nde temsil eden Baltalı Grup Denizli Engelliler Spor Kulübü ilk maçında Esenyurt Engelli gücü Spor Kulübü’nü 6-0 mağlup etmiş, ikinci maçında Trabzon Ortahisar Belediye Spor Kulübü ile 0-0 berabere kalmıştı. Üçüncü hafta maçını oynamayan ve haftayı bay geçiren temsilcimiz dördüncü hafta maçında TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü
karşılaştı ve karşılaşmayı 2-0 kazandı. Beşinci hafta maçında ise Baltalı Grup DESK rakibi Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’ne 5-2 yenilmişti.

Baltalı Grup DESK, altıncı hafta maçında bugün saat 21.30’da başlayan karşılaşmada Altındağ Stadı’nda Etimesgut Belediyesi Ampute Spor Kulübü karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle bitti. İkinci yarıda ise 29. Dakikada Ömer Güleryüz ile Etimesgut Belediyesi Ampute Spor Kulübü 1-0 öne geçti. İkinci yarı karşılıklı ataklarla geçerken, Etimesgut son dakikada penaltıdan Ömer Güleryüz ile bir gol daha bularak karşılaşmayı 2-0 kazandı.     

Bu sonuçla temsilcimiz 7 puanda kaldı. Baltalı Grup DESK 12 Haziran Cumartesi günü 7. hafta maçında saat 18.00’de bu kez Malatya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile karşılaşacak.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon